fb
Los Van Van - 48 Voll Damm Festival int. de Jazz  2016

Los Van Van - 48 Voll Damm Festival int. de Jazz 2016

BARTS - Barcelona
 
 
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Fundada per Juan Formell el desembre de 1969, Los Van Van és l'orquestra cubana per excel·lència, la traducció musical perfecta del concepte cubanía, la banda capaç de conjugar en cada un dels seus concerts la santíssima trinitat dels conceptes cabeza, corazón y cintura.

Música elaborada, sincera i, sobretot, ballable, una combinació letal que ha convertit Los Van Van en una referència inexorable de la música universal. Ja no hi és el seu fundador, però el llegat de Los Van Van continua ben viu a pesar dels canvis i reencarnacions d'una orquestra que ha posat la banda sonora a la història recent de Cuba i que ha creat un imaginari ben poderós. Un plaer enorme tenir-los finalment al festival, i a més a més en una sala com BARTS, beneïda en els últims anys per grans concerts d'artistes cubans, un espai ideal per escoltar i per ballar, per cantar les tornades de Los Van Van a viva veu, per confirmar una vegada més, com va expressar Ned Sublette el 2013 en un discurs a la World Music Conference que es va fer a Cardiff (Gal·les), que cada concert de Los Van Van és un esdeveniment històric. Amb vosaltres, amb el festival, a la sala BARTS, ¿qui en dubta?

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació