fb

Els tres aniversaris

La Villarroel - Barcelona
 
 
780 visites
  • Disponible per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
La Irina celebra el seu aniversari. Havia planejat una gran festa amb música, ball i molts convidats. Però la Irina s'avorreix. Els pocs convidats que han vingut estan asseguts a terra desganats i el seu germà Andrei ha vingut amb una nova parella, embarassada.

Les seves germanes tampoc contribueixen gaire a que s'estengui l'alegria: la Masha està atrapada en un matrimoni sense amor i flirteja amb Georg, l'únic amic casat de l'Andrei. L'Olga és l'única dels quatre que treballa i ha de finançar tota la família. L'herència que van deixar els seus pares va ser malgastada fa temps i la casa familiar està molt deteriorada.

La festa d'aniversari fracassa també els dos anys següents a causa d'un nou embaràs, una aventura amorosa, intents de suïcidi, deutes, manca de feina i perspectives vitals. I la solidaritat entre les tres germanes es posa a prova.

Els personatges de Kriecheldorf tenen una extrema capacitat analítica, i això els submergeix encara més en el dolor de saber-se fracassats en el terreny personal i social, i de veure reflectit el seu propi fracàs en el de l'altre. La decadència de la casa dels germans representa així l'exteriorització d'aquest sentiment de ruïna i degradació.

CONDICIONS

Entrades a 10€: per a les funcions del 5, 6 i 7 de maig
Entrades a 20€: per a les funcions del 7 al 14 de maig (per a compres abans del 2 de maig)
Resta de funcions: 20% de dte

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:
AUTORA: Rebekka Kricheldorf
DIRECCIÓ: Jordi Prat i Coll
TRADUCCIÓ: Joan Negrié
AMB: Rosa Boladeras Joan Negrié Miranda Gas Victòria Pagès Anna Alarcón i Albert Triola.
IDIOMA: Català
DURADA: 2 hores
PRODUCCIÓ: Sala Trono La Villarroel Teatre Metropol de Tarragona Teatre Bartrina de Reus Teatre Principal de Valls i la col·laboració del Teatre de Salt.

Presentació: Exclusiu

Horari Taquilles:
De dimarts a diumenge, de 17.30 h. fins 1 h. abans de començar la funció.

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació