fb

Broken Heart Story

La Villarroel - Barcelona
 
 
327 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Broken Heart Story és una història que parla d'art i d'amor, una irònica exposició dual sobre les pressions que experimenta una artista femenina que intenta combinar el paper de dona independent i lliure amb la vida familiar i casolana molt més tradicional i socialment acceptada. Una obra que sobretot il·lustra i explica una experiència sobre la cerca de la felicitat i com el nostre passat i els valors que hem après influeixen en les decisions que prenem. Una artista hauria de crear art transcendent sobre grans temes ¿masculins- o lliurar-se al rol de dona que estima?

Els personatges principals de Broken Heart Story són una escriptora (amb bigoti) i el seu contrari complet, una vanitosa i exuberant dona àvida d'amor (la seva ànima). Ambdues dones, que no deixen de ser la mateixa, busquen sentir-se completes a la seva manera, des del seu particular punt de vista però també influenciades per les definicions i expectatives del món que les envolta. Ambdues són conscients que en la vida han de prendre decisions doloroses per aconseguir els seus objectius així i tot les preguntes i dubtes no desapareixen mai i sempre sorgeixen noves qüestions. Un cor de veus situa i narra la història, una mare, un pare, una gata blanca, un ant que parla, un esbudellador mediàtic, homes que miren fórmula 1, dones que encadenen als seus homes a la butaca d'un teatre i molts altres personatges, construeixen aquest delirant i particular univers poètic que ens proposa Broken Heart Story.

CONDICIONS

Entrades amb un 50% de dte: funcions del 25 d'abril al 4 de maig
Resta de funcions: 20% de dte

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:
Autoria
Saara Turunen
Traducció
Luisa Gutiérrez Ruiz
Direcció
Saara Turunen
Ajudant de direcció
Eugenia Manzanares
Actors
Pepo Blasco
Vero Cendoya
Patrícia Mendoza
David Menéndez
Carmela Poch
Carla Torres

Escenografia
Anna Tantull
Vestuari
Mireia Farré Canela
Il·luminació
Raimon Rius
Composició musical
Cesc X Mor
Assistent de so
Isaac Alarcón
Producció
Cia. La Pelona
Amb la colaboració de:
Nordic Drama Corner Arts Promotion Centre Finland City of Helsinki Cutural Office y Sala Atrium.Presentació: Exclusiu

Horari Taquilles:
De dimarts a diumenge, de 17.30 h. fins 1 h. abans de començar la funció.

RECOMANACIONS
Un poquito feo
Un poquito feo
24 de d'abril del 2017 a les 20:41h
Delirant en el millor sentit de la paraula
Una escriptora que vol que la prenguin seriosament, o sigui, com si fos un home, així que toca ser bigotuda i parlar de capitalisme i mort i… capitalisme i mort. També cal, per suposat, amagar l’ànima (tant, que desapareix i la trobem a faltar), que vol vestir curt, trobar un home, casar-se i revisitar Pretty Woman. I clar, això no s'ho  pot permetre, que llavors no se la prendran seriosament.  Hem d’amagar part de nosaltres per encaixar en els rols establerts? Què aconseguim fent-ho? Tot això, que podia ser un bomba de pedanteria és divertidíssim! Surrealista, fosc, tendre, poètic, metateatral, amb unes preguntes finals que amaguen profundes reflexions... Ja he dit que és divertidíssim? La narració es segueix millor del que pensava (no vaig gosar anar-hi la temporada passada a l’Atrium; covard!), amb moments petardos i moments Twin peaks, molt de ritme, amb parts oníriques i d'altres ultrarealistes, una banda sonora genial (playlist, si us plau!), sorna (noooo!!!!) vers els que mirem la fórmula 1, serial killers, mares que només fan que aspirar la pols, pares que donen un únic i inútil consell... Tot, magníficament interpretat per Carla Torres (amb la tendresa a estones de Chaplin) i Patrícia Mendoza (fantàstica ànima que també adopta un rol, la seductora fatal quan el que vol és un príncep blau que li arregli el cor trencat)  amb Pepo Blasco, Vero Cendoya, David Menéndez i Carmela Poch en diferents i encantadors personatges. Pot sonar a heretegia, però crec que permet una lectura molt vàlida aplicable també als homes: el trobar l’equilibri entre el que sembla profund  i els somnis, entre el que mostrem i el que sentim. D’aquelles obres que repetiria.
Cristina
Cristina
21 de d'abril del 2017 a les 08:50h
Broken Heart Story
Espectacle fresc i una mica transgressor amb interpretacions molt interessants. Costa d'entrar i es fa dificil seguir la trama, però s'agraeix l'originalitat, els efectes de llum i so i la poesia que es despren del text.
Hermínia
Hermínia
20 de d'abril del 2017 a les 14:15h
Totalment prescindible
Potser el contingut era massa elevat per la meva inetel.ligència, però ho vaig trobar totalment prescindible: el llenguatge no em diu res de nou, ni teatre de l'absurd, ni experimentació, ni res. La posada en escena és l'únic que se salva. Francament, em pensava que als països nòrdics eren més innovadors.
Luis Miguel
Luis Miguel
20 de d'abril del 2017 a les 13:41h
Una grata sorpresa
Divertida, agil, buena puesta en escena y direccion y unos actores acertadisimos, ¿que mas se puede pedir?
Maria
Maria
20 de d'abril del 2017 a les 13:31h
Molt recomanable
De les propostes més interessants que pots trobar a la ciutat de Barcelona, ara mateix