fb

La treva (Time stands still)

La Villarroel - Barcelona
 
 
530 visites
  • Per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Any 2009. Els Estats Units han envaït l'Irak des del 2003. La Guerra continua. La Sarah, una prestigiosa fotògrafa de guerra, torna de l'Irak al seu apartament, a Brooklyn. Ha resultat greument ferida a causa de l'esclat d'una bomba mentre cobria el conflicte. L'acompanya el James, també reporter de guerra, que després de patir una crisis nerviosa i abandonar l'escenari del conflicte, ha hagut de tornar a buscar la seva dona. Un cop a casa, hauran de cicatritzar les ferides. La visita del Richard, editor i bon amic de la parella, acompanyat de la seva nova novia, la jove i ingènua Mandy, farà que la Sarah i el James revisin el seu projecte de vida i de parella. Un any de treva per a que cadascú decideixi, finalment, què vol fer amb la seva vida.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Entrades a 20€: funcions del 25 d'octubre al 6 de novembre (per a compres abans del 21 d'octubre)
Resta de funcions: 20% de dte

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Autor: Donald Margulies

Director: Julio Manrique

Intèrprets:
Clara Segura Ramon Madaula David Selvas i Mima Riera

Durada: 1h i 35 min

Presentació: Exclusiu

Idioma: Català

Horari Taquilles:
De dimarts a diumenge, de 17.30 h. fins 1 h. abans de començar la funció.

RECOMANACIONS
Rosa Maria
Rosa Maria
14 de de novembre del 2016 a les 20:23h
Molt bona obra, entretinguda fa pensar

Molt bona interpretació, escenografia i adaptació del guìó

Marta
Marta
13 de de novembre del 2016 a les 18:41h
Aneu-hi!

Obra molt recomanable de veur. Per el guió i sobretot els quatre actors. Fan un gran paper i a més la disposició de l'escenari fa que estiguis a  una banda o altra els tinguis molt aprop i puguis sentir les seves interpretacions. A mi em van emocionar

Helena
Helena
11 de de novembre del 2016 a les 14:00h
Molt intensa

Bon so, bona il·luminació, un text brillant i una extraordinària interpretació per part de tots els actors fa que estiguis des del primer minut enganxat a la butaca.Feia temps que una obra no m’emocionava i em feia reflexionar sobre diferents temes de la vida. Felicitats a tots.

Georgina
Georgina
11 de de novembre del 2016 a les 13:44h
la treva

haig de dir que la brutal fa unes propostes teatrals que seguiré a partir d'ara. Amb temes actuals sobre la taula, que et dóna a pensar, que l'emoció i és però continguda, cosa que està bé per no acabant fent un drama (per això ja tenim el mowabad) i que amb una aperença d'entreteniment t'aporta coses de pès i no només per les històries, si no hi ha construcció de personatge, per lo que cal bons actors. La treva és tot això.. fantàstics tots, cada un d'ells. altamanet recomenable.

Isabel
Isabel
11 de de novembre del 2016 a les 13:15h
RECOMANABLE

EN TOT CAS AVISAR A LA VILLALROEL QUE ELS POSIN UNS MICROS DONCS A DALT DE TOT DE LA GRADA (FILA 6) ES SENTIA BASTANT FLUXET I MES AMB LA PASSA DE GRIP (ESTOSSECS) QUE HI HA.

MOLT BONA FUNCIÓ I TEMÀTICA. I MOLT ENCERTAT EL COL.LOQUI AMB ELS PERIODISTES.

MOLTES GRÀCIES.

Eva
Eva
11 de de novembre del 2016 a les 13:04h
Bona estona al teatre que t'obre molts temes de reflexió posterior

Una obra que ens fa reflexionar sobre els nostres posicionaments ètics. És interessant perquè ens presenta diverses visions, totes vàlides, de l'aproximació personal a un conflicte. Gran espai escènic, tant estètic com sonor, marca de la casa del Manrique. Bones interpretacions.

Isabel
Isabel
9 de de novembre del 2016 a les 20:01h
Teatre amb Majúscula

Bona ambientació, gran treball del actors, i una història que no et deixa indiferent. Molt recomenable!!!

Salvador
Salvador
8 de de novembre del 2016 a les 09:24h
Molt i molt recomanable

Posada en escena perfecta, il.luminació, so i mùsica molt adecuats a l'obra. Els actors impecables, tots quatre extraordinaris.

Enhorabona a La Brutal.

Anna i Salvador (lleida)

Josep
Josep
7 de de novembre del 2016 a les 19:02h
Teatre en estat pur.Teatre Total

Teatre en estat pur,que per mi es quan un text t´atrapa,la interpretació es la adequació perfecta de interprts amb els personatges,espai escenic de próximitat amb il.luminació,musica i só fets a mida del espectacle,tot sota la direcció de Julio Manrique perfecta i com diu el mateix titól sense treva ni per els quatre protagonistes ni per el public.Un text actual ple de vigencia amb una tematica per pensar i debatre, es converteix en un espectacle en ocasions comedia, sovint drama quan no tragedia i en tot moment TEATRE TOTAL en majuscules.Nomes recomanar anar-hi, del argument ja altres opinions han explicat, voldria  fer constar que poques vegades havia vist una interpretaçio tan a mida dels personatges i tan perfecta Segura, Selvas,Madaula i per mi una desconeguda i extraordinaria revelació de nom Mima Riera, desde El Preu aon crec també es donava aquesta adequaçio i nivell res igual, es habitual amb un repartiment destaca algú, per mi aqui imposible, cada paper al máxim nivell.Aixó es teatre i amb una productora de nom La Brutal, li escau el nom, enhorabona a tothom que ho ha fet posible, gent de aquest pais petit pro grandiós a l´hora de crear.Per acabar de nou felicitar a Sala Villarroel per mantenir l´alt nivell de calitat, es un teatreper anar-hi sense saber lo que fan, et sorpendran i i no et defraudaran.

Sebastià
Sebastià
7 de de novembre del 2016 a les 15:28h
MOLT RECOMANABLE

Les disputes de parella damunt l'estil de vida d'ambdós com a foto-reporters de guerra i, sobretot, la disputa íntima i individual a cada un d'ells, força a l'espectador a plantejar-se els pros i les contres de les vides que porten tots i cada un. El dilema intern on tota perdona s'hi ha arribat a perdre en un moment de la seva vida, es veu reflectit en aquesta parella, que porta les conseqüències morals i ètiques de la seva feina fins a l'extrem. Ben acompanyats de la parella de vida "comú" que no casa amb els dos reporters. Grans són l'obra, la direcció i la interpretació. Gràcies!

Montserrat
Montserrat
7 de de novembre del 2016 a les 13:25h
La Treva

L'obra em va semblar Genial, molt Equilibrada.i el treball dels actors Súper bé!!!

En quan a les aventatges de tenir el carnet, no gaires, les vegades que puc optar a les obres que m'interessen, els descomptes són molt petits!!!!

Des de que va començar aquesta temporada, només he tingut un bon descompte i al final no el vaig poder disfrutar, no portava el carnet, Teatre Romea, l'únic que el demanen!!!!!! i no va haver l'opció de portar-los el carnet l'endemà, lleig!!!!!

Laia
Laia
7 de de novembre del 2016 a les 13:15h
La treva

Em va semblar molt bona, a part, prou breu pq no s'arribés a fer pesada

Maria Mercè
Maria Mercè
5 de de novembre del 2016 a les 09:36h
La Treva

L'obra és per anar veure sí o sí.
 Els actors són formidables. L'atenció en l'obra és constant, no hi ha cap moment que puguis desconectar.Afegir com sempre una Clara espectacular.

Mariona
Mariona
4 de de novembre del 2016 a les 14:45h
Molt bona!

Molt bona, ens ha encantat! D'aquestes obres que quan surts parles i sorgeixen debats interessants sobre el què ha passat, el què faries, amb qui estàs d'acord... 

Música bonissima!!!! 

Alexandra
Alexandra
2 de de novembre del 2016 a les 13:10h
LA TREVA

Una gran obra de teatre amb molt bons actors i molt bona escenografia.

Recomanable.

Sílvia
Sílvia
1 de de novembre del 2016 a les 13:39h
I quan el temps s’atura…

La Brutal ho ha tornat a fer, m’ha deixat enganxada a la butaca paint els cops emocionals de La Treva. Perquè no deixa de ser una obra que provoca que qüestionis en què creus i què estàs disposat a fer -i a perdre- per aconseguir-ho.

Gran actuació de David Selvas i gran descobriment amb la Mima Riera. De Clara Segura i d'en Ramon Madaula, tampoc cal dir que són extraordinaris. Un punt extra per a la playlist musical. Recomanable 100%

La meva crònica a: https://fentcaptures.wordpress.com/2016/10/30/i-quan-el-temps-satura/