fb

Sara Pi + Enric Verdaguer - Curtcircuit 2016

Sala Luz de Gas - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • PREMIUM

SARA PI

Nascuda a Barcelona, Sara Pi comença la seva carrera musical en el 2008 juntament al productor brasiler Érico Moreira. Amb composicions pròpies, fusionen el R&B i el Soul amb la riquesa de les harmonies de Brasil. D'ells neix un projecte únic i original en el qual conflueixen les amalgames de la música negra amb el més pur soul actual. A l'octubre del 2015 llancen el seu segon disc ¿Break TheChains", un treball càlid i ple de sentiment, cantat en anglès i portuguès en el qual aprofundeixen en el so ¿Sara Pi" i en el soul acústic amb tocs de jazz, però sobretot, en els sons brasileiros amb els quals coquetejaven en el seu primer treball ¿Wake Up". Es desperten aquí noves instrumentacions i sons experimentals d'allò més encertats, replets de tocs tropicals que impregnen gairebé cada tema.

ENRIC VERDAGUER

Enric Verdaguer, el noi d'Igualada ha publicat Moonstruck el seu disc de debut amb tant sols 20 anys. Aquest primer treball és una col·lecció de cançons que exploren un espai intermig entre el folk i l' indie i que el confirmen com una de les més interessants propostes musicals de l'actualitat. Acompanyat d'una guitarra acústica, Enric Verdaguer confirma un recorregut musical molt personal guiat pel rock, el soul o la bossa nova. Moonstruck és la carta de presentació d'un artista sòlid, instrospectiu i exquisit, crador d'unes melodies senzilles a la vegada que vigoroses. El cantant i compositor té com a principals referents a Damien Rice, Matt Corby o James Vincent McMorrow. Un nou talent musical llest per a donar-se a coneixer als escenaris de Curtcircuit

MÉS INFORMACIÓ
Punts de Venda: Trucar al 902 33 90 33

RECOMANACIONS
Joan Claudia
Joan Claudia
24 de de setembre del 2016 a les 11:01h
No us ho perdeu

Sara Pi canta amb molta qualitat de veu, la musica que crea,  junt amb el seu marit,  es excepcional. Enric Verdaguer te una veu molt bonica i las seves composicions enganxan. Un tandem fantastic!