fb

Mercats de Nadal en creuer fluvial per Alemanya i França

Diversos Espais del Món - Varis
 
 
124 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Creuer Fluvial especial Mercats Nadalencs:

El próxim pont de la Constitució viatja amb nosaltres amb un vaixell 4* per 2 països: Alemanya i França. El vaixell és noliejat en exclusiva i tota la informació i serveis a bord són en castellà. 

VOLS DIRECTES des de Barcelona amb LUFTHANSA.

Experts GUIES ACOMPANYANTS des de Barcelona.

Un creuer fluvial és la millor manera de conèixer aquesta zona, de manera relaxada, sense necessitat de fer i desfer maletes i no té pràcticament de moviment durant la navegació (excepte durant les atracades).

Complet programa: no existeixen visites opcionals (tot està inclòs)

Vaixell modern (4* sup.): MS Serenade I, botat en 2005 on podràs trobar:
- Restaurant i saló / bar
- Ascensor a pisos intermedi i superior
- Còmodes cabines, totes exteriors, amb 2 llits.
- Dutxa àmplia convencional.
- Excel·lent servei a bord.


Pensió Completa: àpats de 4 plats, café i pastes en diferents moments de la navegació, cocktail de benvinguda, sopar del capità, etc.

Espectacular i complet itinerari:

Principals mercats nadalencs alemanys en dates de la seva autèntic apogeu. 
Algunes de les ciutats més belles d'Alemanya (Rüdesheim, Espira, Estrasburg, Frankfurt, Magúncia o Heidelberg entre d'altres) 
Creuer comentat pel Rin dels Castells 
Música en viu al saló.


PROGRAMA:

Dia 4/12: BARCELONA-Frankfurt-MAGÚNCIA


Sortida en vol directe de LUFTHANSA des de la seva ciutat d'origen. Arribada del vol a Frankfurt, un guia de Catai els estarà esperant. Trasllat a la ciutat de Magúncia. Visita de la ciutat en la qual ens endinsarem en el seu casc antic on explicarem la seva gran història, tant des de l'època romana on seria capital de la Germania superior a la seva història medieval, que es referència en molts dels edificis que encara avui es poden apreciar com ara la catedral romànica - renana considerada una de les 3 perles del Rin. Dinar a Magúncia. A l'hora assenyalada trasllat al creuer i check-in a bord del Serenade I. Berenar a bord. Temps lliure durant la tarda per la ciutat en el qual podran gaudir del seu grandiós mercat als voltants de la Catedral. Còctel de benvinguda a bord. Sopar de benvinguda. Música en Viu. Allotjament a bord.

Dia 5/12: RIN ROMÀNTIC - Rüdesheim
Esmorzar de bufet a bord. Al matí navegarem pel famós Rhin romàntic, durant la travessia es relatarà per la megafonia del vaixell cada un dels castells que anem observant per aquest recorregut del "Rin Romàntic" on es troba la major concentració de castells del món. Es passarà la famosa roca de "La Loreley" on relatarem la llegenda d'aquest famós icona del Rin alhora que escoltem la melodia d'Heinrich Heine. Xerrada a la sala sobre la navegació fluvial. Dades tècniques del vaixell i el riu. Dinar a bord del nostre vaixell.
A la tarda el vaixell arriba a Rüdesheim. Visita guiada de Rüdesheim, famosa per ser una de les poblacions més animades del país , gràcies al seu famós carrer "Drosselgasse". Antic destí preferit dels més romàntics, Rüdesheim és actualment un dels mercats més famosos de la zona. Pujarem en telefèric al monument del "Niederwalddenkmal" un monument que referència a la victòria de les batalles "franco-prussianes " i que ens brinda no solament un context de la història d'Alemanya sinó unes vistes increïbles sobre el riu Rhin. Sopar a bord. Música en viu. Allotjament a bord.

(continuació del programa a 'més informació')

CONDICIONS

Prereserva Beethoven (cabina en coberta inferior): 80€
Prereserva Mozart (cabina en coberta intermitja): 85€

Prereserva a través del web del TR3SC (pagament de paga i senyal de 80€ o 85€ euros en concepte de dipòsit Viatges Catai) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Catai Tours.

Viatges Catai
Via Augusta 1-3
08006 Barcelona
Tel: 932088903
Organització tècnica Catai Tours CICMA 129

MÉS INFORMACIÓ
Any: 2016

Programa:

Dia 6/12: ESPIRA-HEIDELBERG
Esmorzar de bufet a bord. Al matí, despertarem a la ciutat d'Espira des de la qual prendrem un autobús per apropar-nos a Heidelberg. Aquesta és una de les ciutats més reconegudes del país, no va ser destruïda en la segona guerra mundial i és famosa pel seu castell semi-derruït a la part alta de la muntanya, el seu centre històric de vianants i la seva llarga tradició universitària. Bressol de pensadors, filòsofs i poetes, farem una visita panoràmica del castell i del nucli històric per després poder gaudir de temps lliure. Tornarem al vaixell per dinar. A la tarda, gaudirem d'unes hores de la ciutat d'Espira. Preciosa ciutat engalanada per un mercat al seu carrer principal i la seva catedral. La més gran de les romànic-renanas i tota una referència en la història del país. Visitarem també l'església protestant de fusta millor conservada. Show de la tripulació. Música en viu. Sopar a bord. Allotjament a bord.

Dia 7/12: ESTRASBURG
Després de l'esmorzar, (el vaixell navegarà durant la nit) parada a Estrasburg on realitzarem la visita de la capital alsaciana i una de les capitals Europees. Nus de comunicacions en l'edat mitjana, Estrasburg ens donarà l'oportunitat de conèixer tant els seus edificis parlamentaris de l'arquitectura contemporània i el seu bellíssim casc històric engalanat amb una de les catedrals gòtiques més importants d'Europa, terra de disputa històrica entre dos grans nuclis de poder, és avui una ciutat que simbolitza la trobada d'Europa. Hereva de tradicions culturals pròpies, amb reminiscències franceses i alemanyes, a Estrasburg es sintetitza una visió d'Europa, culta, d'elevat nivell de vida, respectuosa amb la tradició. A part de ser seu d'importants institucions europees, és la capital de la vall mitjana del Rin. Tornarem al vaixell per dinar i a la tarda ens aproparem de nou al seu casc històric, per poder gaudir amb temps dels seus mercats nadalencs. Una ciutat amb més de 10 places adornades per innombrables llocs on es ven l'artesania local. Gaudirem d'una tarda lliure per aprofitar l'espectacle dels mercats de Nadal alsacians. Sopar a bord. Allotjament a bord.

Dia 8/12 : Frankfurt-BARCELONA
Esmorzar de bufet a bord. Després d'esmorzar, agafarem l'autocar per apropar-nos a la ciutat de Frankfurt. Capital econòmica d'Alemanya i la ciutat dels gratacels a la vora del riu Main. Recorrerem un primer tram en autobús on apreciarem els grans complexos arquitectònics d'aquesta ciutat que li donen un aspecte modern i pararem per fer una passejada guiat del nucli històric. Parada a la plaça de l'ajuntament i temps lliure. Dinar inclòs en un restaurant típic del centre i a l'hora convinguda prendrem l'autocar per dirigir-nos a l'aeroport. Vol de tornada. Arribada i fi del Viatge

Dates: 4, 5, 6, 7 i 8 de desembre

Punts de Venda:
Prereserva Beethoven (cabina en coberta inferior): 80€
Prereserva Mozart (cabina en coberta intermitja): 85€

Prereserva a través del web del TR3SC (pagament de paga i senyal de 80€ o 85€ euros en concepte de dipòsit Viatges Catai) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Catai Tours.

Viatges Catai
Via Augusta 1-3
08006 Barcelona
Tel: 932088903
Organització tècnica Catai Tours CICMA 129RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació