fb
Festa a la granja

Festa a la granja

Sala Fènix - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
En Pep és un pagès que ve a explicar-nos un problema que ha tingut amb els animals de la seva granja. El cavall i l'euga volen celebrar el naixement del seu primer poltre amb la resta dels animals. Però uns estan contents, altres enfadats, uns tenen por, d'altres fàstic, d'altres ràbia, i fins i tot altres vergonya!

La representació: L'actor-manipulador fa una introducció explicant al públic de què tracta l'obra i dona alguna consigna per portar a terme mentre la miren. Representació de l'obra de teatre/titelles.

Posada en comú: Identificació i posada en comú dels sentiments i emocions que han anat sortint al llarg de l'obra; l'actor va conduint les intervencions.

Joc teatral: Es tracta que els alumnes, per parelles o petits grups, surtin a representar diferents situacions reals on ells hagin experimentat algun dels sentiments que han vist representats a l'obra. Hi ha altres activitats per quan els grups són molt nombrosos per possibilitar la participació de tots, com per exemple: per parelles, un li fa a l'altre la gesticulació del sentiment o situació que les actrius van proposant

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:
Idea i guió original d'Eva i Noemí Homs
Dramatúrgia de Josep Maria Viaplana
Direcció i interpretació de Josep Maria Viaplana
Construcció dels titelles i escenografies a càrrec de Mercè Pons
Propostes didàctiques d'Eva i Noemí Homs
Producció de Jove Espectacle s.l.

Presentació: Familiar

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació