fb

Blanca desvelada

Sala Fènix - Barcelona
 
 
62 visites
  • Per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Blanca Desvelada és una obra teatral escrita per Alejandra Jiménez Cascón i dirigida per Montse Bonet. Dues històries que s'entrellacen en el temps sense que els seus personatges entenguin per què. La protagonista viurà el desafiament de descobrir la raó que les uneix: Una dona que dóna a llum en una presó dues setmanes abans de ser afusellades com a presa política i Blanca, una jove actriu que es guanya la vida fent monòlegs còmics en bars mediocres i que té un important conflicte amb la seva mare. Un text humà. Cruent. Honest.

Ple de feminitat, de tendresa i de realitat. Éssers humans despullats mostrant la seva part més íntima encisaran a un espectador que quedarà atrapat coneixent-los, seduït per la seva autenticitat i la seva força. Un relat que camina entre la por i el perdó, entre la desesperació i el somriure, entre la incredulitat i el desig entre l'humor i la lluita contra els nostres propis monstres.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

RECOMANACIONS
Un poquito feo
Un poquito feo
10 de de setembre del 2016 a les 23:38h
T-E-A-T-R-E!

Puro teatro. Monólogo de los de verdad, no de los de “venía hacia aquí y he pensado que me gusta ir a la playa. Habéis visto la de cosas que pasan en una playa? El otro día, mi cuñado…” La sinopsis ya la sabemos: cómo se entrelazan dos historias a universos de distancia: una presa política y una actriz de monólogos (de los otros).
Alejandra Jiménez-Cascón lo borda. Que una actriz represente, encarne mejor dicho, a todos los personajes que participan del texto, puede ser sublime o ridículo. Aquí es lo primero y aún más. Ternura, drama, ira, comedia… todo se sucede, se mezcla, sin atropellos, con una fluidez que hace que olvides que sólo Alejandra está en el escenario. El final es lo de menos. Has visto teatro.