fb
Llibres: Los que sueñan, El tiempo de la noche i A ciegas

Llibres: Los que sueñan, El tiempo de la noche i A ciegas

 
 
249 visites
  • Disponible per a socis:
  • PREMIUM

PACK LLIBRES

Els tres llibres disponibles són:

A CIEGAS (Planeta)

Cinc anys després que donés començament el malson, els pocs supervivents que queden viuen refugiats a l'interior de cases i edificis, protegits per portes tancades i finestres amb les cortines tirades. Malorie, que ha aconseguit sobreviure en una casa abandonada al costat dels seus dos fills, decideix abandonar la seguretat del seu refugi per emprendre un viatge pel riu cap a un lloc millor. En aquesta perillosa odissea a cegues, Malorie només podrà confiar en el seu instint i en l'entrenada oïda dels nens, que no trigaran a descobrir que alguna cosa els segueix. Però, què és? Immersa en la foscor, envoltada de sons, familiars uns, escruixidors uns altres, Malorie s'embarca en una tremenda odissea; un viatge que li portarà a un món sense visió i de tornada al seu passat. En un món que ha embogit, es pot confiar en algú?

EL TIEMPO DE LA NOCHE (Planeta)

Una nova interpretació del mite de la deessa de les tenebres a través de Selena, una moderna Artemisa-Hécate, una nova Persèfone dels mons inferiors. El protagonista narra la història en el curs d'una nit, que sembla repetir altres nits del llibre, mentre intenta resoldre un misteri inexplicable. La solució no és menys fantàstica ni rigorosa que el problema, i s'imposa al lector amb l'evidència d'una veritat arquetípica, una nova i possible interpretació del temps i la vida humana.

«Una de les millors novel·les de terror del segle XX.» Stephen King


LOS QUE SUEÑAN (
Planeta)

Dante viu en una casa en el camp, envoltat de boscos i naturalesa idíl·lica, en un lloc on tot aparenta ser plàcid i ordenat. Però res és el que sembla en la seva vida, que entrarà en un vòrtex irreversible quan es trobi davant si mateix a la meitat d'un descampat. Dante creurà que s'ha tornat boig. Però la realitat és molt més terrible: Dante no és Dante, encara que en realitat sí ho és. I ha d'arreglar molts comptes pendents. Així, coneixerem a personatges com Caín Grey, un antic amic de Dante, o Boss Pérez, un rei dels baixos fons que ha deixat enrere la seva humanitat, i sobretot a Lara, la dona que estima a Dante però a la qual ell no pot estimar. I finalment a Dana, que ja porta morta diversos anys, encara que no totalment. Al voltant de Dante, Lara i Dana, el món sencer s'està esfondrant en una guerra de guerrilles interminable, cruel i cega, i gran part de la humanitat ha triat suïcidar-se... per viure per sempre. I Dante... Dante té la culpa de tot el que està passant.
CONDICIONS

Disponible dins Regal Club

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Punts de Venda: Truca al 902339033

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació