3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Club de lectura: La ràbia
Club de lectura: La ràbia

Club de lectura: La ràbia

  • Espai Cultura Abacus Balmes - Barcelona
Exclusiu
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

CLUB DE LECTURA DE "LA RÀBIA" AMB L'AUTORA DEL LLIBRE, LOLITA BOSCH (ARA LLIBRES )




Valenta, honesta i brutalment personal, la nova novel·la de Lolita Bosch rememora el bullying patit per l'autora en l'adolescència. El premi Roc Boronat 2016 és una narració emocionant i imprescindible, una denúncia d'una realitat execrable i massa sovint silenciada.

Avui la Lolita és una escriptora i periodista reconeguda; és mare, treballa per la pau i li agrada viure la vida. I per fi ha trobat la força per escriure sobre la seva adolescència, quan dels catorze als disset anys, com tants altres adolescents, va ser víctima de bullying. La Lolita va patir insults i humiliacions, i va sentir la indiferència i el menyspreu. Va convertir-se en algú que vol passar desapercebut, una ningú, i va haver d'aprendre què és ser de ferro i només voler que els dies que passaven tan lents s'acabessin, s'acabessin, s'acabessin...

Un temps de cruel complicitat entre companys i companyes de classe, però alleujada per un diari de color verd on l'autora va començar a escriure sobre la insuportable sensació d'ofec que l'ensorrava, sobre la foscor que l'envoltava i la ràbia que va créixer pensant que seria eterna. Fins avui. Una narració que traspua emoció i sinceritat i que es llegeix amb el cor encongit, tal com l'autora va viure els anys que aquí descriu. Una lectura obligatòria.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Llibres    Grup de lectura

ADREÇA

C/ Balmes, 163
08008 - Barcelona

Espai Cultura Abacus Balmes
C/ Balmes, 163, 08008 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX