fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Sampler Sèries - L'Auditori 2016/2017

Sampler Sèries - L'Auditori 2016/2017

  • L'Auditori - Barcelona
10€
15%
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Nou Ensemble: El grup instrumental mallorquí Nou Ensemble centra la seva activitat en l'exploració de noves possibilitats musicals basant-se en la coherència temàtica de cada programa, tot apostant per l'experimentació i la interdisciplinarietat, i ampliant el concepte tradicional de concert. Covers gira entorn a la idea de versió-revisió-remix, i conté un programa continu d'obres de diferents èpoques i estils, revisades des d'una perspectiva contemporània per vuit compositors.

Frames Percussion: Gérard Grisey va descobrir l'any 1985 els sons dels púlsars, i va decidir compondre una obra que els pogués contenir sense manipular-los, utilitzant les seves freqüències com a tempi, i desenvolupant les idees de rotació, periodicitat, desacceleració, acceleració i glitches (o errors) que l'estudi dels púlsars suggereix als astrònoms. El resultat és una obra immersiva de quasi una hora de durada: Le Noir de L'Étoile, per a sis percussionistes al voltant del públic, banda magnètica i transmissions astronòmiques preenregistrades. La interpretació anirà a càrrec de Frames Percussion, format per destacats percussionistes de l'escena musical catalana.

Axel Döner + Ramon Prats: L'inclassificable trompetista alemany Axel Dörner i el bateria i compositor Ramon Prats ens oferiran una prometedora sessió d'improvisació lliure. Dörner, format en l'àmbit de la clàssica i contemporània, es va consolidar com a músic de jazz i improvisador durant els anys vuitanta, a l'heterogènia escena musical de Köln i, progressivament va evolucionar cap a un llenguatge personal, de recerca de noves sonoritats i noves formes d'expressió musical. Ramon Prats és un dels músics de jazz més inquiets i talentosos de casa nostra; triplement premiat el 2014 com a músic de l'any, grup de l'any (pel seu quartet) i disc de l'any per l'Associació de Músics de Jazz i de Música Moderna de Catalunya, el músic de Banyoles és un dels principals actors de la improvisació lliure a Barcelona.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

C/ Lepant 150
08013 - Barcelona


INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

 

 

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;