fb

Hiscat: Jueus i Barcelona a través de la història

Plaça de l'Àngel - Barcelona
 
 
180 visites
  • Disponible per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Vine a experimentar un viatge en el temps de dos mil anys, per conèixer la història d'una comunitat de Barcelona perseguida i maltractada al llarg de temps: els jueus.

Endinsant-nos pels laberíntics carrers de la Ciutat Vella, reviurem l'època d'esplendor dels jueus, els segles XII i XIII, passant per les diferents vicissituds que varen haver de patir fins a la seva expulsió definitiva a l'any 1492. Així mateix, coneixeràs la mala fortuna dels qui es negaren a marxar: els conversos. Finalment, veurem a Barcelona alguns punts d'esperança per a aquells qui fugien dels horrors del feixisme.

En aquesta ruta t'esperen lluites aferrissades per la supervivència davant del poder de l'Església, banquers, metges, savis, astrònoms i teòlegs reconeguts per tot el judaisme, reis de la Corona d'Aragó protectors dels jueus, així com malvats inquisidors cristians i inclús als nazis, que els feren viure una vida de malson.

Totes les nostres rutes les faràs acompanyat d'historiadors i filòlegs especialitzats en història que, amb el màxim rigor acadèmic, t'introduiran en la vida i experiències que tingueren els jueus a Barcelona.
CONDICIONS

Entrades limitades
Punt de trobada: Plaça de l'Àngel, davant de la parada de metro Jaume I, línia 4 (groga).

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Dates: Consulta el calendari

Horari: Consulta les sessions

Punts de Venda: Compra les teves entrades a la web del TR3SC

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació