3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Igor Yebra i el Ballet Nacional de Sofia - Centre Cultural Terrassa

Igor Yebra i el Ballet Nacional de Sofia - Centre Cultural Terrassa

  • Centre Cultural Terrassa - Terrassa
45€
38,25€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El Ballet del Teatre de l'Òpera de Sofia presenta `Zorba, El grec' amb la participació estel·lar d`Igor Yebra com a artista invitat.

Igor Yebra pertany a una exitosa generació de ballarins que van estudiar a l'escola de Víctor Ullate. Es va graduar amb matrícula d'honor en el Real Conservatorio Profesional de Danza de Madrid. Yebra arrossega una gran carrera internacional i en solitari que l'ha portat a actuar a companyies com l'Australian Ballet, el Ballet Nacional de Cuba i el Ballet Argentí de Julio Bocca. Destaca la seva actuació com a Ivan, el temible (2004) al Palau de Congressos del Kremlin per ser el primer ballarí no rus que interpreta aquest paper.

Ballet de Sofia: En els seus gairebé 90 anys d'història, el Ballet Nacional de Sofia ha aconseguit nombrosos èxits reconeguts arreu del món. Des dels seus inicis ha buscat la fusió entre l'escola clàssica russa i l'expressivitat de la dansa alemanya desenvolupant el repertori clàssic i creant noves obres contemporànies. A banda dels títols clàssics amb els que van debutar, inclouen en el seu repertori espectacles mundialment coneguts com Romeu i Julieta, La Flor de Pedra, El Trencanous, Boomerang, La filla mal criada, La Ventafocs i l'obra que veurem aquí a Terrassa, Zorba, el grec.

Argument: Aquest espectacle ens transporta a un lloc de Grècia, i ens narra la història de John, un turista americà, Marina, una jove grega, i Zorba. Una posada en escena que ens mostra el veritable significat de la dansa: un remei contra la tristesa i una manifestació de l'alegria, encarnant al mateix temps la mística del poble grec.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

ADREÇA

Rambla d'Egara, 340
08221 - Terrassa

Centre Cultural Terrassa
Rambla d'Egara, 340, 08221 Terrassa

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari: 20:00h

Horari Taquilles:
CCTerrassa:
De dimecres a dissabte de 16 a 20 h.
Obert des d'una hora abans de començar l'espectacle.



Compra les teves entrades amb descompte a la web del TReSC!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX