fb
Eva Yerbabuena - Centre Cultural Terrassa

Eva Yerbabuena - Centre Cultural Terrassa

Centre Cultural Terrassa - Terrassa
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Eva Yerbabuena és una de les figures de la dansa espanyola amb més projecció internacional i ha rebut nombrosos reconeixements com el Premi Nacional de Dansa (2001).

La bailaora, entregada al seu art, emprèn una batalla contra el silenci i encadena contemporaneitat, metaflamenc i passió. Lluvia es va estrenar al Festival de Jerez el 2009 i des d'aleshores ha fet una intensa gira internacional i nacional que ha arrencat nombrosos aplaudiments amb el seu apoteòsic taconeig.

Segons la reconeguda artista, `Lluvia expressa la por a la solitud, el desamor, la incomprensió, l'amor que t'atrau però que al mateix temps et fa tremolar de por'. I ho fa fidel a la composició musical de Paco Jarana, que recupera sons antics que combina amb pals clàssics i ritmes diferents. A més a més, a l'escenari els acompanyen tres veus, percussió i cinc bailaores més.

`Quiero sumergirme en un profundo y silencioso viaje, donde el miedo no impida que cierre los ojos, huela los recuerdos hasta calarme de vida y amasar el placer que, ausente de emoción, puedo degustar en este presente en el que vivo.' Eva Yerbabuena

CONDICIONS

Compra les teves entrades amb descompte a la web del TR3SC!

MÉS INFORMACIÓ
Horari: 20:00h

Horari Taquilles:
CCTerrassa:
De dimecres a dissabte de 16 a 20 h.
Obert des d'una hora abans de començar l'espectacle.RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació