fb

Ocean Colour Scene - 18è Festival Mil·lenni

Apolo - Barcelona
 
 
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

1. ATENCIÓ! ABANS DE FER LA TEVA COMPRA: ENTRADES AMB EL 20% DE DESCOMPTE DISPONIBLES A PARTIR DEL DILLUNS 14 DE NOVEMBRE A LES 10H FINS EL DIMECRES 16 DE NOVEMBRE A LES 10H.

2. UN COP FINALITZADES AQUESTES 48H, PODRAS COMPRAR LES TEVES ENTRADES AMB UN 10% DE DESCOMPTE PERMANENT.

3. SI VOLS QUE S'APLIQUI AQUESTA PROMOCIÓ HO HAURÀS DE COMPRAR DURANT AQUEST PERÍODE DE TEMPS INDICAT ANTERIORORMENT.

4. NO S'ADMETRÀ NI ES PROCEDIRÀ A FER CAP DEVOLUCIÓ RECLAMANT AQUEST DESCOMPTE SI LA COMPRA ES FA ABANS,DESPRÉS O FORA DEL TERMINI INDICAT.

5. PROMOCIÓ VÀLIDA FINS EXHAURIR EXISTÈNCIES.

Herois del rock britànic

Sorgits a Moseley, un suburbi de Birmingham, a l'ombra de les grans bandes del britpop, Ocean Colour Scene va prendre forma de quartet sota el lideratge del guitarrista Steve Cradock, amb un passat mod en el grup The Boys. El seu altre vèrtex és el cantant Simon Fowler. Es van conèixer en un concert de Stone Roses, dels que van rebre una gran influència inicial, tal com evidencia el seu àlbum de debut, de títol homònim, editat el 1992 i que va resultar un fracàs comercial.

La seva sort va començar a canviar quan Paul Weller va quedar enamorat de la manera de tocar de Cradock. Així la seva guitarra es va fer assídua dels discos i concerts de l'ex The Jam des del seu segon àlbum en solitari `Wild Wood' (1993). Tot això sense abandonar el grup, la fama va continuar creixent quan Noel Gallagher els va convidar a ser teloners de la gira d'Oasis de 1994. Ja en boca de tots, quan es publica el seu segon àlbum `Moseley Shoals' (1996) es converteixen en supervendes gràcies a singles com `The Riverboat Song', `The Day We Caught the Train', `Ha Got It Bad' i `The Circle'.

Des de llavors han editat deu discos d'estudi, l'últim dels quals va ser `Painting' (2013). Aquest 2016 celebren el 20è aniversari de `Moseley Shoals' i per això realitzaran una gira, en la que l'interpreten al complet, que passarà per la sala Apolo l'1 de desembre dins de la programació del Festival del Mil·lenni. En el repertori inclouen a més altres clàssics de la seva edat d'or, com `Hundred Mile High City' i `Get Blow Away' del tercer àlbum `Marchin' Already' (1997) o `So Low' i `Profit In Peace' de la cambra `One From The Modern' (1999), en el que suposa una barreja infal·lible entre rock i psicodèlia.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació