fb
Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries - Centre Cultural Terrassa

Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries - Centre Cultural Terrassa

Centre Cultural Terrassa - Terrassa
 
 
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, grup creat el 1992, és la veu més coneguda i popular de les Terres de l'Ebre. L'any 2015 van rebre el Premi Nacional de Cultura del CoNCA per la seva feina i trajectòria.

Després de vint-i-quatre anys dalt dels escenaris han presentat vint espectacles i set treballs discogràfics individuals; han participat en trenta-dues edicions de discos col·lectius, recopilatoris o de tercers; han publicat dos llibres de música i dos DVD, i han produït dotze vídeos musicals.

Al Centre Cultural Terrassa presentaran el seu últim disc No tinc diners. El grup s'ha inspirat sempre en el que passa al carrer per compondre les seves cançons, que revaloritzen la música d'arrel. Per posar títol al seu nou espectacle han escollit una de les frases més populars dels darrers set anys, protagonitzats per aquesta estafa anomenada crisi: ¿No tinc diners!" que també és el nom d'una de les cançons que integren el seu nou treball discogràfic. Un disc en què hi podrem trobar la faceta més revolucionària d'aquest històric grup.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

MÉS INFORMACIÓ
Horari Taquilles:
CCTerrassa:
De dimecres a dissabte de 16 a 20 h.
Obert des d'una hora abans de començar l'espectacle.RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació