fb

Dejohnette & Coltrane & Garrison 'In Movement' - 48 Voll Damm Festival int. de Jazz 2016

BARTS - Barcelona
 
 
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Un trio ben especial, i que evoca la història de la millor música del segle XX. El bateria Jack DeJohnette, amb una carrera professional de més de mig segle, s'ha aliat amb Ravi Coltrane i Matthew Garrison, fills de John Coltrane i Jimmy Garrison, és a dir, part cabdal de la història del jazz gràcies al quartet de John Coltrane.

Tots tres han format un trio cooperatiu que ha produït un disc excepcional, In Movement (ECM). Del Bitches Brew de Miles Davis fins a una de les encarnacions del trio acústic de Bill Evans, de les col·laboracions amb l'Association for the Advancement of Creative Musicians de Chicago (AACM) fins a la seva llarga col·laboració amb Keith Jarrett, ens atreviríem a dir que amb aquest trio DeJohnette ha trobat una profunda connexió, tant musical com espiritual. Tradició i llibertat, repertori que invoca els grans noms (i entre ells, és clar, John Coltrane ¿corprenedor Alabama¿ i l'esmentat Davis), colors sorprenents (amb el líder també al piano), In Movement ¿segons ha escrit Seth Colter Walls a Pitchfork¿ és un disc amb resultats «fascinants i inoblidables». Hi estem molt d'acord.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació