fb
12è #VisàvisTR3SC amb Tomàs Molina i Cellers Barònia del Montsant

12è #VisàvisTR3SC amb Tomàs Molina i Cellers Barònia del Montsant

Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona Ciutat
 
 
252 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

El conegut meteoròleg i presentador de televisió Tomàs Molina ens acompanyarà en aquest nou cicle del Vis à Vis TR3SC, juntament amb els vins dels Cellers Baronia del Montsant i els embotits de la Cooperativa Plana de Vic.

 

TOMÀS MOLINA

Actualment, Tomàs Molina és cap de meteorologia de Televisió de Catalunya i meteoròleg sènior del SAM (Serveis Audiovisuals de Meteorologia), d'Activa Multimèdia Digital. Periòdicament el podem veure presentant l'espai d'El Temps a TV3 i al 3/24, i s'ha convertit en un dels personatges més estimats del Polònia.

Conversarem amb ell, en una tarda maridada amb vins de Baronia del Montsant.

 

CELLERS BARÒNIA DEL MONTSANT

En una comarca de terres trencades i difícils, abrigallada per la temorosa bellesa i altivesa del massís del Montsant, l'Agost de 1998, a la bonica població de Cornudella de Montsant (Tarragona), neix Cellers Baronia del Montsant.

Fruit d' una jove iniciativa i amb una clara filosofia d'elaborar vins diferents, exclusius i destinats a aquells paladars més cultes i il·lustrats, s'elaboren els vins Clos d'englora amparats per la Denominació d'Origen Montsant.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

La proposta inclou: el col·loqui + un tast guiat.
Amb la col·laboració del museu MEAM i la Cooperativa Plana de Vic
Una conversa conduïda pel director del Club TR3SC, Miquel Curanta

MÉS INFORMACIÓ
Durada: 1h15 aprox.

Presentació: exclusiu

Dates: Dimarts 27 de Setembre

Horari: A les 19:00

Punts de Venda: Web TR3SC

RECOMANACIONS
MIquel
MIquel
30 de de setembre del 2016 a les 09:41h
Entretingut i un bon tast

Un Vis i hem a Vis molt entretingut on em après alguna cosa de la meteorologia i em disfrutat amb les explicacions d'en Molina. Molt simpàtic i proper. 

També ens ha agradat el tast de vins i es explicacions d' aquesta petita bodega.

Salut

Judith
Judith
29 de de setembre del 2016 a les 16:47h
12è #VisàvisTR3SC amb Tomàs Molina i Cellers Barònia del Montsant

Ha estat un autèntic plaer de tarda escoltar una persona com en Tomàs Molina que a part de ser de tracte encantador, és alhora brillant i intel.ligent i ens ha fet gaudir dels secrets de la meteorologia, els mitjans que s'hi dediquen i què representa fer el temps a un espai com TV3 i ser tan popular. També ha trobat espais per anècdote pròpies i personals.

Entre preguntes, riures i molt bon rotllo, també cal dir que el tast de vi ha resultat un èxit. Bons vins, la meva recomenació especial pel darrer " Clos D'Englora AV14", rodó i absolutament untuós en boca. La gent del celler ha resolt dubtes i ens ha enriquit amb bones explicacions sobre la terra  on ells preparen el seu vi, la seva el.laboració i la seva dedicació.

En fi... Tardes d'aquelles en què un gairebé oblida que ha treballat. petits plaers que val la pena autoregalar-se.

Judith Bàguena

Josefina
Josefina
28 de de setembre del 2016 a les 19:45h
Vis a vis amb Tomàs Molina

He disfrutat molt de l´home del temps i la seva contagiosa alegria. És un home proper i alegre, m´ha sorprés gratament veure que té força sentit de l´humor i que és tot un mestre en això del temps. El celler convidat també ha estat força bé, sobretot l´enòleg i les seves explicacions. Com sempre, un plaer venir als Vis a Vis del Tr3sC, tot i que cada vegada hi ha més gent i estem més apretadets.

Katy
Katy
28 de de setembre del 2016 a les 16:56h
Visàvis molt divertit i amb vi excel.lent

És el primer cop que participo en un visàvis i repetirem!

En Tomàs Molina divertidísim i molt interessant tot el que va explicar. Els vins del Montsant excepcionals així com la cata i les explicacions sobre varietats i la zona del Priorat-Montsant. El MEAM un lloc preciós i ideal per una trobada com aquesta. En resum, ja estic mirant agendes per anar a més visàvis. Gràcies per muntar aquest tipus d'activitats!

Maria Jesus
Maria Jesus
28 de de setembre del 2016 a les 15:59h
Maridaje :el tiempo, y él vino (Tomás Molina )

He disfrutado mucho de la tertulia , y las anécdotas del ... Hombre del tiempo. 

Tomás eres un tertuliano muy agradable , que hayas compartido con nosotros tus experiencias me ha gustado mucho , y  , a medida que  nos presentaban los vinos 

el ambiente se distendía y era más cálido y agradable.  Muchas gracias por la

actividad 

               

Margarita
Margarita
28 de de setembre del 2016 a les 15:41h
Vis a Vis amb Tomàs Molina

Ha sigut una estona interessant i divertida amb en Tomàs Molina que es força agradable. A mes acompanyats per uns bons vins i una explicació tambe molt interessant i didàctica dels responsables del celler. Com totes les que he assistit molt recomanable.

Joan Antoni
Joan Antoni
28 de de setembre del 2016 a les 13:29h
12è #VisàvisTR3SC amb Tomàs Molina i Cellers Barònia del Montsant

Ha resultat una activitat molt interessant. Tomás Molina m'ha sorprès gratament, pel seu tracte i explicacions, que han fet molt agradable l'activitat.
Esment aparti, lloes explicacions dels responsables del celler, que han resultat molt instructives i la qualitat dels vins presentats.