fb
El llibre de la selva

El llibre de la selva

Jove Teatre Regina - Barcelona
 
 
66 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Un infant , mentre fuig de l'atac del tigre Shere-khan, se separa dels seus pares i va a raure al cau dels llops, que l'adopten com a fill propi sota la protecció de la pantera Bagheera i d'Akela, líder del Consell de la Roca.

El nen, a qui anomenen "MOWGLI" ( que significa "la granota", ja que no no té pèl al cos), creix aprenent a respectar les lleis del Poble Lliure de la selva, ensinistrat per Baloo, un ós amb qui viu nombroses aventures que li fan entendre el valor de les lleis, de l'amistat i del treball en equip.

Però a mesura que creix, les diferències entre Mowgli i els llops es fan més evidents i arriba el moment de tornar al poble dels humans, allí on ell pertany. Però abans caldrà que resolgui el seu enfrontament amb el tigre, tasca en la que tindrà l'ajut d'Akela i del Germà Gris ( llop germà de Mowgli ).

L'ESPECTACLE
La selva representa la natura i totes les riqueses que ens ofereix. Els animals que hi viuen, tenen la capacitat de pensar, de parlar, de comunicar-se entre ells. Cada un expressa una qualitat i tots junts formen una societat regida per la Llei de la Selva, que ells mateixos s'han donat i respecten.

Amb les diferents aventures que s'esdevenen a l'obra, Mowgli aprèn el valor de la llei ( sobretot quan és atrapat pels simis Bandar-Log que no tenen lleis), de la justícia, de l'amistat i, sobretot, del treball en equip. El món de la selva ens ofereix una visió d'un món divers, que volem palesar il·lustrant-lo amb diferents modismes de la nostra parla, dotant així cada animal d'una forma d' expressar-se pròpia i representativa.

El respecte a la natura omplen el vessant més ecològic d'un espectacle que ens parla de la societat, de les relacions humanes, de l'aprenentatge, del valor de l'individu i l'esforç de cada un dintre del grup, treballant tots junts per arribar a assolir fites comunes.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:
Sobre el relat de Rudyard Kipling | Adaptació de Macià G.Olivella | Recomanat a partir de 5 anys

Presentació: Familiar

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació