fb

Pastorets superestel

Jove Teatre Regina - Barcelona
 
 
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Aquest nadal, doble ració de "hits teatrals"!

Començarem amb els veterans i aclamats "Pastorets Superestel"! En aquests "Pastorets" trobem un paral·lelisme entre la parella formada per la Verge Maria i Sant Josep i una parella d'immigrants de l'època actual , que es veuen obligats a refugiar-se al metro la Nit de Nadal.

Allí, per passar l'estona, els hi expliquen la història d'un pastors molt simpàtics que van viure a Betlem fa més de dos mil anys...Els pastors protagonistes són un noi i una noia que es veuen perseguits per uns dimonis molts "marxosos" i "rockers" , mentre reben l'ajut de l'àngel Sant Miquel.

L'ESPECTACLE
Pastorets Superestel" és una obra original i entretinguda, alhora que tradicional. Les peripècies dels pastors que volen arribar a Betlem, transcorren entre balls i cançons que remarquen la ingenuïtat de la història de l'enfrontament entre el bé i el mal (pastors i dimonis ) sense falses estridències.

Amb un repartiment que inclou 12 actors en escena, esdevé un espectacle idoni per a aquestes dates tan especials de l'any. Un clàssic de la programació nadalenca del Regina, que generació rere generació ( ja porta més de 17 temporades essent programada en aquesta sala) va aconseguint sumar nous "fans". No us el perdeu!

A partir de 4 anys.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Autor:
De Ricard Reguant| Música de Toni Olivé. Arranjaments i cançó "Pastorets anem-hi" de Joan Olivé | Direcció de Maria Agustina Solé.

Intèrprets:

Repartiment: Mariona Campos / Olga Fañanàs/ Gerard Flores / Alba Galimany / Jaume Garcia-Arija / Maties Gimeno / Alfredo Izquierdo / Marc Miramunt / Alícia Olivé / Roc Olivé / Esther Pérez-Ferrer / Maria Agustina Solé

Equip Artístic
Disseny Vestuari: Jose Carrasco
Confecció: THEM
Coreografies: Esther Pérez
Música original: Toni Olivé
Arranjaments i cançó "Pastorets Anem-hi": Joan Olivé
Il·lustració: Roc Olivé
Fotografia: Aitor Rodero
Producció: Jove Teatre ReginaDurada: 1 hora 30 minuts (inclòs descans)

Presentació: Familiar

RECOMANACIONS
Diana
Diana
24 de d'agost del 2016 a les 09:45h
Fantastica!

Ideal per grans i petits. Supra divertida! La Trepa son paraules majors!!!