fb
EL RÀPID: Un sabater sense follets

EL RÀPID: Un sabater sense follets

Jove Teatre Regina - Barcelona
 
 
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Un sabater carregat de romanços explicarà històries que ¿ si no són mentida ¿ deuen ser veritat. La seva feina li permet fer volar coloms, i per això s'empatolla vivències que potser no li han passat mai...o potser sí.

Assegura que, fa temps, un ogre li va encarregar unes noves botes de Set Llegües sota l'amenaça de ser cruspit si no les feia en una setmana. Assegura que, precisament, aquella va ser la setmana de més feina de tota la seva vida: sa Majestat el Rei li va portar les 12 sabatetes de les seves 12 filletes, un pallasso li va demanar d'encongir les seves sabates i un gat molt ben calçat va voler unes botes noves. Li hagués agradat que els follets existissin per tenir ajuda, però això només passa als contes.

És clar que... si pensem que la vida és un conte... aleshores tot és possible, oi?

Recomanat a partir de 3 anys.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:

Interpretació i manipulació: Pep Boada i Núria Oliver

Música: Pep Boada

Text i direcció: Jordi Palet i PuigRECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació