fb
La millor carta als reis

La millor carta als reis

Jove Teatre Regina - Barcelona
 
 
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Arriben les Festes Nadalenques. En Jan Bon Jan ha passat un anys sencer aprenent i preparant-se per fer realitat una de les seves màximes il·lusions : ser patge i carter del Reis Mags . El que més desitja és poder lliurar a Ses Majestats la millor de totes les cartes que els hi adrecin . Una carta que sigui especial, única. En la seva recerca, en Jan descobrirà que cada nen és un món, que hi ha moltes menes de cartes i que totes són la millor perquè cada una d'elles guarda dintre seu el que no hauríem de perdre mai, el mateix que mou al Jan: La il·lusió. En el seu recorregut ens passeja per diferents situacions que ens dibuixen nens i nenes molt diferents, amb necessitats molt diferents, que volen veure fer realitat el seu somni la Nit de Reis.

L'ESPECTACLE

"La millor carta als Reis" està confegida per un reguitzell de petites històries particulars encastades en un tronc principal, l'aventura d'en Jan Bon Jan , i situades en unes dates molt concretes : les Festes Nadalenques i la màgica Nit de Reis. El fet de situar l'acció en la recerca de la "millor carta als Reis" ens permet poder treballar un ampli ventall d'aspectes i valors present en el desenvolupament dels infants, com el propi Esperit Nadalenc que ens predisposa a la conciliació, la bona voluntat i la solidaritat. També hi trobem reflectits aspectes molt habituals en el món infantil que ens permeten reflexions a diferents nivells sobre la generositat, l'egoisme, la satisfacció de compartir, la discriminació, la gelosia, les joguines sexistes i tecnològiques, la reivindicació de la imaginació en el joc, però, sobretot, l'absoluta necessitat de mantenir sempre viva la il·lusió com una riquesa pròpia i col·lectiva.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:

Text de Macià G. Olivella | Música original de Ferran González | Direcció : Gerard Nicasi i Maria Agustina Solé | Recomanat a partir de 4 anys

 

REPARTIMENT: (per ordre d'intervenció: Esther Pérez-Ferrer / Gerard Flores / Olga Fañanàs / Marc Miramunt / Xavi Soler / Mariona Campos / Mª Agustina SoléPresentació: Familiar

RECOMANACIONS
Diana
Diana
24 de d'agost del 2016 a les 09:58h
Preciosa

Sense paraules. Emoció de principi a fi