3/5
Sense recomanacions Interessa a  
12è #VisàvisTR3SC amb Xavier Bosch i Cava Vendrell Olivella

12è #VisàvisTR3SC amb Xavier Bosch i Cava Vendrell Olivella

  • Dijous 20 d'octubre
  • Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona
5€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

XAVIER BOSCH

Xavier Bosch és un reconegut periodista i escriptor català. Va ser el creador, juntament amb Antoni Bassas, de l'espai humorístic de Catalunya Ràdio Alguna pregunta més?, pel qual va rebre un Premi Ondas.

Especialitzat en periodisme esportiu, va treballar a La Vanguardia, TV3, RAC 1 i va dirigir l'Avui (2007 ¿ 2008). El 2010 va ser un dels impulsors del diari L'Ara.

Pel que fa a la seva trajectòria com a novel·lista, destaca la trilogia protagonitzada pel periodista Dani Santana i formada per Se sabrà tot -guanyadora del Premi Sant Jordi de 2009-, Homes d'honor (2012) i Eufòria (2014), i Algú com tu (2015), guanyadora del Premi Ramon Llull 2015.

 

CAVA VENDRELL OLIVELLA
5 generacions de viticultors fusionen passat i futur.

Les vinyes velles dels millors terrers de la finca Mas Gomà donen vida al Cava Vendrell Olivella. Cinc generacions de viticultors fusionen passat i futur per oferir productes exclusius.

L'excel·lència des de la vinya fins a la copa és el pilar de la missió de Vendrell Olivella. Els ingredients essencials són la cura meticulosa, l'alquímia de la barreja, el secret del savoir-faire i el triomf d'un sabor fresc captivador que es transmet mitjançant un producte carismàtic que comença amb la selecció dels terroirs.

Vendrell Olivella creu en la tradició i en l'antic art de vinificació, així com en un toc renovat de modernitat. S'estimen la seva terra i els seus productes, i senten la necessitat d'arribar a la resta del món per fer conèixer la seva cultura.

Els caves Vendrell Olivella són el reflex del càlid sol de la seva terra, dels colors dels seus turons i dels seus vestits tradicionals. Desitgen difondre la seva passió internacionalment, i alhora compartir-la aquí, a Catalunya.

¿Barrejar el patrimoni d'una tradició centenària amb l'espurna efervescent d'un punt de vista modern, la fusió de generacions passades i futures, per aconseguir productes excel·lents tot seduint els millors paladars d'arreu del món i respectant el mediambient"

FITXA TÈCNICA

Durada1h i 15', aprox.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Web TR3SC

ADREÇA

C/ Barra de Ferro, 5
08003 - Barcelona

Museu Europeu d'Art Modern
C/ Barra de Ferro, 5, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La proposta inclou: el col·loqui + un tast guiat.
Amb la col·laboració del museu MEAM i la Cooperativa Plana de Vic
Una conversa conduïda pel director del Club TR3SC, Miquel Curanta

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX