fb
12è #VisàvisTR3SC amb Xavier Bosch i Cava Vendrell Olivella

12è #VisàvisTR3SC amb Xavier Bosch i Cava Vendrell Olivella

Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona Ciutat
 
 
218 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

XAVIER BOSCH

Xavier Bosch és un reconegut periodista i escriptor català. Va ser el creador, juntament amb Antoni Bassas, de l'espai humorístic de Catalunya Ràdio Alguna pregunta més?, pel qual va rebre un Premi Ondas.

Especialitzat en periodisme esportiu, va treballar a La Vanguardia, TV3, RAC 1 i va dirigir l'Avui (2007 ¿ 2008). El 2010 va ser un dels impulsors del diari L'Ara.

Pel que fa a la seva trajectòria com a novel·lista, destaca la trilogia protagonitzada pel periodista Dani Santana i formada per Se sabrà tot -guanyadora del Premi Sant Jordi de 2009-, Homes d'honor (2012) i Eufòria (2014), i Algú com tu (2015), guanyadora del Premi Ramon Llull 2015.

 

CAVA VENDRELL OLIVELLA
5 generacions de viticultors fusionen passat i futur.

Les vinyes velles dels millors terrers de la finca Mas Gomà donen vida al Cava Vendrell Olivella. Cinc generacions de viticultors fusionen passat i futur per oferir productes exclusius.

L'excel·lència des de la vinya fins a la copa és el pilar de la missió de Vendrell Olivella. Els ingredients essencials són la cura meticulosa, l'alquímia de la barreja, el secret del savoir-faire i el triomf d'un sabor fresc captivador que es transmet mitjançant un producte carismàtic que comença amb la selecció dels terroirs.

Vendrell Olivella creu en la tradició i en l'antic art de vinificació, així com en un toc renovat de modernitat. S'estimen la seva terra i els seus productes, i senten la necessitat d'arribar a la resta del món per fer conèixer la seva cultura.

Els caves Vendrell Olivella són el reflex del càlid sol de la seva terra, dels colors dels seus turons i dels seus vestits tradicionals. Desitgen difondre la seva passió internacionalment, i alhora compartir-la aquí, a Catalunya.

¿Barrejar el patrimoni d'una tradició centenària amb l'espurna efervescent d'un punt de vista modern, la fusió de generacions passades i futures, per aconseguir productes excel·lents tot seduint els millors paladars d'arreu del món i respectant el mediambient"

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

La proposta inclou: el col·loqui + un tast guiat.
Amb la col·laboració del museu MEAM i la Cooperativa Plana de Vic
Una conversa conduïda pel director del Club TR3SC, Miquel Curanta

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Durada: 1h i 15', aprox.

Presentació: Exclusiu

Dates: Dijous 20 d'octubre

Horari: A les 19.00h

Punts de Venda: Web TR3SC

RECOMANACIONS
Coia
Coia
21 de d'octubre del 2016 a les 21:47h
Sabiesa

Una vetllada ideal, bon cava i millor comunicador.....Xavier Bosch es un crack!. Gràcies

Ana Maria
Ana Maria
21 de d'octubre del 2016 a les 17:54h
Super ¡¡

Molt interessant la xerrada amb Xavier Bosch i els caves de Vendrell Oliveda. Ens ho hem passat d'alló més bé i mai hauríem pogut imaginar que acabaríem parlant de corcs sexualment despistats¡¡

Eesperem més edicions del vis-a-vis¡

Josep
Josep
21 de d'octubre del 2016 a les 15:09h
Com sempre, molt recomenable

Tots els vis a vis als que hem anat (inclòs aquest) han estat d'allò més bé. Molt agradables, interssants i força entretenides. Tant pel aspecte intelectual com per la part enològica. Repetiré sempre que pugui! Molt bona feina.

Josep
Josep
21 de d'octubre del 2016 a les 14:07h
Totalment recomanable

L'experiència com a periodista i escriptor d'en Xavier Bosch i les explicacions sobre el cava i el procès d'elaboració dels Joans de Vendrell Olivella, varen maridar perfectament.

Anna
Anna
21 de d'octubre del 2016 a les 13:09h
EXCEL·LENT en majúscula!

Excel·lent el periodista amb les explicacions professionals i personals, Excel·lent la presentació dels caves.

Ambdós fa que cada vegada sortim enriquits d'un Visàvis.

Moltes gràcies i endavant!