fb
M Clan

M Clan

L'Auditori - Barcelona
 
  (Valoració mitjana: 4)
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Després de l'èxit del seu doble àlbum en directe 'Dues nits al Price', el grup va decidir renovar el seu repertori i el seu so. Aquest és un disc gravat íntegrament a Nashville, amb la direcció del productor Brad Jones i l'acompanyament de grans músics locals, des dels guitarristes Will Kimbrough i John Jackson (Bob Dylan) passant pels bateries Bryan Owings o Derek Mixon, les cordes de Chris Carmichael o el pedal Steel d'al Perkins (Flying Burrito Brothers , Rolling Stones).

En aquest treball Carlos Tarque i Ricardo Ruipérez mostren les seves noves cançons amb major càrrega de profunditat, tant en el seu so com en les lletres, amb una instrumentació més acústica, que els acosta tant a les arrels del folk americà com a sons clàssics del rock amb arrels, i homenatjant de manera refrescant a les grans formacions de country rock i harmonies vocals dels 70

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

RECOMANACIONS
Dani
Dani
27 de de novembre del 2016 a les 00:02h
Excel·lent directe

Sens dubte, la millor veu del panorama musical espanyol, en l'àmbit del pop-rock. Tarque condueix amb enorme solvència (i cert barroerisme amb encant) una banda ben consolidada que sona de meravella. Ruipérez, el mestre a l'ombra, carrega de lirisme unes fabuloses segones veus i una imprescindible guitarra rítmica. 

So molt cuidat i temes contundents.