fb
M Clan

M Clan

L'Auditori - Barcelona
 
  (Valoració mitjana: 4)
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Després de l'èxit del seu doble àlbum en directe 'Dues nits al Price', el grup va decidir renovar el seu repertori i el seu so. Aquest és un disc gravat íntegrament a Nashville, amb la direcció del productor Brad Jones i l'acompanyament de grans músics locals, des dels guitarristes Will Kimbrough i John Jackson (Bob Dylan) passant pels bateries Bryan Owings o Derek Mixon, les cordes de Chris Carmichael o el pedal Steel d'al Perkins (Flying Burrito Brothers , Rolling Stones).

En aquest treball Carlos Tarque i Ricardo Ruipérez mostren les seves noves cançons amb major càrrega de profunditat, tant en el seu so com en les lletres, amb una instrumentació més acústica, que els acosta tant a les arrels del folk americà com a sons clàssics del rock amb arrels, i homenatjant de manera refrescant a les grans formacions de country rock i harmonies vocals dels 70

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

RECOMANACIONS
Dani
Dani
27 de de novembre del 2016 a les 00:02h
Excel·lent directe

Sens dubte, la millor veu del panorama musical espanyol, en l'àmbit del pop-rock. Tarque condueix amb enorme solvència (i cert barroerisme amb encant) una banda ben consolidada que sona de meravella. Ruipérez, el mestre a l'ombra, carrega de lirisme unes fabuloses segones veus i una imprescindible guitarra rítmica. 

So molt cuidat i temes contundents.