fb
El Bon Pare - L'Atlàntida de Vic

El Bon Pare - L'Atlàntida de Vic

L'Atlàntida de Vic - Vic
 
 
54 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

A Roger Denís, l'alcalde d'una ciutat petita, no li poden anar millor les coses. No es pot queixar de la seva carrera política i, a més, té una família que se l'estima. La seva filla adolescent ha tornat a casa, i això, que de fet era una bona notícia, s'acabarà convertint en un problema greu, ja que amb ella ha aparegut un vídeo a Internet que li ha fet veure coses de la noia que no sabia ni volia saber...

Denís es pensava que una educació moderna i tolerant era la millor garantia per estalviar-se disgustos com els que veu venir. Alhora, descobreix que fins ara tothom a casa li ha dit que era un bon pare per tenir-lo tranquil però, de fet, no ha intervingut en cap decisió familiar important els últims anys. A poc a poc cauran les màscares i afloraran els secrets ocults. Els descobriments brutals als quals s'enfrontarà Roger Denís faran trontollar els principis de la seva vida i el convertiran en protagonista d'una comèdia inquietant.

És el nou text de David Plana, un dels grans noms del teatre contemporani català que ha signat obres que van de Mala sang a Dia de partit, passant per La dona incompleta. Un gran repartiment que inclou Lluís Soler i Teresa Vallicrosa posa en escena una peça que us farà pensar si tot és, realment, com us havien fet creure.

Una coproducció del Grec 2016 Festival de Barcelona, Vania Produccions S.L. i Bitò Produccions.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:
Autoria i direcció
David Plana
Direcció i dramatúrgia
David Plana
Interpretació
Lluís Soler Teresa Vallicrosa Georgina Latre i Jaume Madaula
Escenografia
Sebastià Brossa
Vestuari
Montse Alacuart
Disseny d'il·luminació
David Bofarull
Disseny de so / concepció sonora
Dani Ferrer
Disseny de vídeo
Mar Orfila
Ajudant de direcció
Clàudia Flores
Producció
Carles Roca i Olalla Calvo (Vania Produccions)

Dates: Diumenge 27 de Novembre

Horari: 18:00h

RECOMANACIONS
Neus
Neus
8 de d'agost del 2016 a les 18:45h
Reflexionem…

Que difícil és ser pares !!! Et creus que ho estàs fent millor que ningú, fins hi tot millor que els teus pares, i al final te’n adones que l’ofici de la paternitat és realment molt complicat.

Mireu , dons a mi m’ha agradat molt el plantejament que fa en David Plana sobre l’assumpte de la paternitat. És un zasca!!! en tota la cara a aquells que es pensen que ho estan fent millor que ningú, i s’omplen la boca dient: “el meu fill no”.

En definitiva això és el que li passa a en Roger Denís (Lluís Soler), l’alcalde d’una petita ciutat, que viu en un loft de disseny en una de les millors zones de la ciutat. Es creu que ho sap tot de la seva filla, i que és un bon pare. Modern, tolerant, comprensiu. Però… ben aviat descobrirà que rés, és el que pensava, i que al final el més bo pot arribar a ser el més enganyat.

El bon pare és una reflexió sobre algú que ha viscut absent dels fets més rellevants que han afectat la seva pròpia família.

Amb un text senzill, entenedor i proper a tot tipus de públic.

Les actuacions de tots quatre actors… desiguals. Unes millors que altres,… moments creïbles, d’altres exagerats i altres gens creïbles. Penseu que estem davant d’una comèdia i com a tal el que es pretén és fer-nos riure i passar una bona estona.

Jo m’ho vaig passar d’allò més be, i el públic, tret d’algun espectador que no va ni tan sols aplaudir, també.