fb

La luz más oscura

Club Capitol - Barcelona
 
 
249 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

La luz más oscura és un thriller sobrenatural i colpidor. Dirigit per l'aclamat director de cinema Sergi Vizcaíno (premiat pel festival de Sitges), es tracta d'una proposta innovadora que s'atreveix a tocar el gènere del terror dins del teatre. 

El terror mai ha estat tan prop de l'espectador. Fantasmes, malsons i fins i tot el mateix dimoni apuntaran directament al pati de butaques. Tres històries són el vehicle per representar la naturalesa de mal en totes les seves formes.

CONDICIONS

Entrades a 14€: funcions dels dimecres i dijous
Entrades a 16€: resta de funcions

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:

Direcció: Sergi Vizcaíno

Actors: Julia Molins Thais Curiá Jordi Cadellans Ariadna Gaya Sergi Cervera Angie SavallHorari Taquilles: 2 h. abans de començar l¿espectacle

RECOMANACIONS
Alba
Alba
10 de d'octubre del 2016 a les 14:34h
El terror que no espanta

Decepcionada amb aquesta obra que prometia molt per tractar-se de teatre de terror, i encara més després de veure una altra com la de "No tengas miedo" del mateix génere. "La luz más oscura" toca tres histories, típiques, tópiques i recorrents pel meu gust, i crec que per a qualsevol a qui l'hi agradin les películes de por/terror, cosa que fa que la trama no amagui cap sorpresa per a l'espectador.

D'altra banda la interpretació dels actors tampoc va fer gaire creible cap de les histories.

Com a defensa puc dir que és força dificil fer aquest tipus de teatre que no s'ha fet anteriorment i suposo que s'haurà de buscar una altra forma de portar-la als escenaris.