fb

La luz más oscura

Club Capitol - Barcelona
 
 
253 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

La luz más oscura és un thriller sobrenatural i colpidor. Dirigit per l'aclamat director de cinema Sergi Vizcaíno (premiat pel festival de Sitges), es tracta d'una proposta innovadora que s'atreveix a tocar el gènere del terror dins del teatre. 

El terror mai ha estat tan prop de l'espectador. Fantasmes, malsons i fins i tot el mateix dimoni apuntaran directament al pati de butaques. Tres històries són el vehicle per representar la naturalesa de mal en totes les seves formes.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Entrades a 14€: funcions dels dimecres i dijous
Entrades a 16€: resta de funcions

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:

Direcció: Sergi Vizcaíno

Actors: Julia Molins Thais Curiá Jordi Cadellans Ariadna Gaya Sergi Cervera Angie SavallHorari Taquilles: 2 h. abans de començar l'espectacle

RECOMANACIONS
Alba
Alba
10 de d'octubre del 2016 a les 14:34h
El terror que no espanta

Decepcionada amb aquesta obra que prometia molt per tractar-se de teatre de terror, i encara més després de veure una altra com la de "No tengas miedo" del mateix génere. "La luz más oscura" toca tres histories, típiques, tópiques i recorrents pel meu gust, i crec que per a qualsevol a qui l'hi agradin les películes de por/terror, cosa que fa que la trama no amagui cap sorpresa per a l'espectador.

D'altra banda la interpretació dels actors tampoc va fer gaire creible cap de les histories.

Com a defensa puc dir que és força dificil fer aquest tipus de teatre que no s'ha fet anteriorment i suposo que s'haurà de buscar una altra forma de portar-la als escenaris.