3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Músiques Sensibles 2016
Músiques Sensibles 2016

Músiques Sensibles 2016

  • Sala Foyer del Gran Teatre del Liceu - Barcelona
30%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Del 27 d'octubre al 27 de novembre, se celebrarà una nova edició Músiques Sensibles. Es tracta d'un cicle de concerts que vincula cultura i música amb compromís i responsabilitat social en un espai de referència de la ciutat de Barcelona, el Gran Teatre del Liceu. Un projecte pioner, innovador i únic impulsat per professionals del món de la cultura conjuntament amb activistes socials i del voluntariat, que cada any, des de fa quatre edicions, presenta una programació artística molt acurada i amb clara vocació de donar suport i visibilitat a entitats sense ànim de lucre que treballen en diversos camps de l'acció social.

Amb aquest objectiu d'unir cultura i activisme Músiques Sensibles programarà aquesta temporada un total d'11 artistes en 7 dades a la sala Foyer del Liceu. Una suma de les veus més emergents del panorama musical amb propostes artístiques més consolidades.

Músiques Sensibles és, com indica el seu nom, un festival sensible a les dificultats dels col·lectius que més pateixen la crisi actual i es troben en risc d'exclusió social. Un festival sensibilitzador que dóna a conèixer la tasca tan important que realitza un teixit viu d'entitats, malauradament força desconegut, per pal·liar el patiment i les situacions complexes de les persones que atenen. Per aquest motiu, el 10% de la recaptació dels concerts es destina a diferents entitats que treballen en diversos camps de l'acció social. Aquestes entitats són: Associació Casal Infantil La Mina, Associació de Familiars de Malalts Mentals del Barcelonès Nord, Centre de Serveis Campedró, Il·lusions Solidàries, Fundació Llars Compartides i Projecte Pizzicants. Totes comparteixen un objectiu comú: atendre a les persones d'una manera integral respectant el seu dret a l'autodeterminació i fomenten l'apoderament per tal de millorar la seva qualitat de vida i la del seu entorn.

El cartell artístic d'aquesta quarta edició compta amb la participació dels següents artistes: Depedro, Elena Gadel, Alessio Arena, XY, Jo Jet i Maria Ribot, Dolo Beltrán, Iseo, Izah, Joshua Radin, Joan Queralt i El Kanka.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

La Rambla, 51-59
08001 - Barcelona

Sala Foyer del Gran Teatre del Liceu
La Rambla, 51-59, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Consulta les diferents promocions disponibles a l'apartat Propostes Relacionades

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX