fb
Llibres: Els GüellL, En defensa dels ociosos i Ser feliç a Alaska

Llibres: Els GüellL, En defensa dels ociosos i Ser feliç a Alaska

 
 
105 visites
  • Disponible per a socis:
  • PREMIUM

ELS TRES LLIBRES DISPONIBLES SÓN:

ELS GÜELL

"La història d'una de les famílies més influents de la Catalunya contemporània."

Un dels cinc primers occidentals que van entrar a la tomba de Tutankamon es deia Güell. Un dels catalans que van llegir davant del Rei d'Espanya el primer memorial de greuges de la Catalunya contemporània es deia Güell. Un dels homes més rics d'Espanya durant la Segona República i la Guerra Civil del 1936 es deia Güell.

EN DEFENSA DELS OCIOSOS

Us presentem l'article en què l'autor d'algunes de les novel·les més cèlebres del segle XIX ens exhorta a deixar-nos temptar per l'alegria de l'ociositat, que, a parer seu i contra l'opinió general, ens fa més savis i més feliços. El volum també aplega els seus «Carta a un jove que vol abraçar la carrera artística», «Sobre L'enamorament», «Vellesa rondinaire i joventut», «Sobre l'encant dels llocs desagradables» i «Apunts sobre el bosc: hores ocioses».

SER FELIÇ A ALASKA

El nou llibre de Rafael Santandreu presenta un mètode contrastat científicament que ens permetrà convertir-nos en persones sanes i fortes emocionalment, tranquil·les, centrades en el present i alliberades de totes les nostres pors.
CONDICIONS

Disponible dins Regal Club. Truca al 902339033

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació