fb

Cabaretazo

El Molino - Barcelona
 
 
91 visites
  • Per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
El mític Molino acull durant el mes d'agost i les dues primeres setmanes de setembre 'Cabaretazo' de la companyia Las Sisters, un espectacle teatral al més pur estil cabaret on es barregen la comèdia, la música i el ball amb un llenguatge còmic sostingut en l'essència del clown.

Cabaretazo neix de la revisió del cabaret clàssic portat a un llenguatge contemporani, rescatant l'estructura de números independents còmics i musicals, la interacció directa amb el públic i un humor fresc, descarat i canalla.

Cançó còmica, balls absurds, textos hilarants, interacció amb el públic, comèdia física, glamour i patetisme a parts iguals són alguns dels components d'aquest cabaret contemporani en què conflueixen gèneres tan dispars com el Stand-Up Comedy o l'Òpera.

SINOPSI
Las Sisters són dos cabareteres, dues dives vingudes a menys (que mai van estar vingudes a més) que busquen el seu lloc en el complicat món de l'espectacle. Les dues dones persegueixen el seu somni d'arribar a ser caps de cartell del cabaret dels cabarets, del cabaret per antonomàsia, el Moulin Rouge de París.

Acompanyades per Ema Erra, la pobra, el seu pianista, tramoista i noia per a tot, i pel seu director, JJ Vaquero, que apareix en l'espectacle en vídeo a l'estil Àngels de Charlie, travessaran una muntanya russa emocional que parteix de la il·lusió per trobar la frustració, el desengany i la gelosia i ressorgir de les seves cendres al trobar l'amor i recuperar l'alegria de viure.

Cançó còmica, balls absurds, textos hilarants, interacció amb el públic, comèdia física, glamour i patetisme a parts iguals són alguns dels components d'aquest cabaret contemporani

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Entrades a 14€ els dies 4, 5, 6 i 7 d'agost. Resta de funcions a 15€.

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:
Compamya: Las Sisters
Elenc: Sil de Castro Ana Yanini La Maria Rosa y J.J Vaquero (Virtual)
Direcció escènica: Jordi Solé (Mr. Di)
Creació: Ana Yanini Sil de Castro y Jordi Solé.
Guió: Sil de Castro y Ana Yanini.
Coreografia: La Cristina Molina.
Vestuari: Laia Cambrils Buenafuente.
Diseny gràfic: Guillermo Moreno
Música idea original: Ismael Bereje.
Arranjaments musicals: Ana Yanini y La Maria Rosa.
Video: Mikio Tsunekawa.
Producció: Las Sisters.

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació