fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
El Rey

El Rey

  • Teatre Joventut - L'hospitalet De Llobregat
20€
15€
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Quin paper ha jugat la monarquia a Espanya en els últims quaranta anys? Per acomplir quines finalitats? Quins són els objectius de la monarquia espanyola de cara a les pròximes dècades? El rey és una ficció amb un personatge central que s'anomena Joan Carles I. Un home que, a l'epíleg de la seva vida, cau del cim al soterrani. Si més no, simbòlicament. Un home que, segons sembla, ja no serveix. Tot i que va fer molt de servei. Però, en què? A qui?

Altres personatges d'aquest relat completament lliure són Joan de Borbó, Francisco Franco, Chicho Sánchez Ferlosio, Henry Kissinger, Adolfo Suárez o Felipe González. Un món d'homes en lluita per construir el món tal com el conceben. El president de "l'Asociación para la Recuperación de la Memoria Histórica", Emilio Silva, afirma que "a Espanya, la construcció de la ignorància del nostre propi passat és política d'Estat."

El rey, cinquena producció del Teatro del Barrio, és una ficció contra la ignorància. Amb la convicció que només qui la coneix pot canviar la pròpia realitat. (Alberto San Juan)

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

c/ Joventut, 4-10
08904 - L'hospitalet De Llobregat


INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Compra les entrades amb descompte a la web de onebox

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX

;