fb
Sunday Morning - Flyhard Produccions

Sunday Morning - Flyhard Produccions

Teatre Joventut - L'hospitalet De Llobregat
 
 
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Un thriller trepidant

Nit de dissabte. Cau una tempesta sobre la ciutat. Una comissaria de barri. Dos personatges. Una noia de vint i pico i un noi de trenta i pico. Ell entra, ella ja hi és. Ell vol parlar, ella no el deixa. A ell li encanta la pluja, ella detesta la roba xopa. Ella preferiria estar sola, ell no vol marxar. Ell s'auto inculpa, ella no el creu.

I algú continua matant els diumenges al matí...

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Compra les entrades amb descompte a la web del recinte

1) Clica sobre Comprar entrades
2) Selecciona el número d'entrades a Compra anticipada
3) Selecciona a la part dreta --> Tens un descompte? i clica sobre descompte tr3sc
4) Introdueix password (codi de seguretat) i nom d'usuari (número de soci)
5) Finalitza el procés de compra

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Horari Taquilles: 2 h. abans de començar l'espectacle

RECOMANACIONS
Un poquito feo
Un poquito feo
10 de de setembre del 2016 a les 23:27h
Jo pensava que l'ensopiment era els diumenges a la tarda. Al matí, encara més.

Una hora i deu minuts de la meva vida que no recuperaré, així com el preu de l'entrada. Una obra que és un despropòsit. S'anuncia com a thriller (que és el que em va convèncer, juntament amb el títol)) i així comença, amb tòpics a dojo i imitació barata de sèries policíaques. LLavors es van introdir elements d'humor, cada vegada més ridículs (la noia que s'excita i per baixar la temperatura canta la canço dels Sant Fermins) menys divertits, i et trobes que això vol ser, ara, un episodi de sitcom americana absurda, per tornar després al thriller i un personatge explica tota la resolució del cas ben rapidet. Cap sorpresa, cal element que et desperti.
Vaja, ni comèdia (acudits nivell: La meva ex s'ha casat amb el seu monitor de Pilates. Es deuen haver casat amb malles) ni thriller (el cas policial no atrau) ni barreja encertada d'ambdos gèneres. Les interpretacions no destaquen, suposo que amb un text tan fluix és impossible fins i tot per la Nausicaa. Sí, el Matamala ho fa bé, però és que és una altra vegada el mateix personatge de sempre.
Que el moment més entretingut hagi estat quan un actor en una corredissa ha relliscat i li ha agafat un atac de riure que ha encomanant als altres actors, ho diu tot.
Ara, la sala plena, tot s'ha de dir. I per trobar quelcom positiu, la manera enginyosa en que demanen que apaguem els mòbils.

lanicolass
lanicolass
19 de de juliol del 2016 a les 08:17h
Sunday Morning

Un muntatge que comença amb molta empenta i un bon ritme, però que acaba diluint-se en la pluja que l'envolta. Les interpretacions són fantàstiques, això sí.

http://espectaculosbcn.com/critica-sunday-morning/