fb

El Padre

Teatre Romea - Barcelona
 
  (Valoració mitjana: 5)
  • Disponible per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
El padre és qualificat pel propi autor Florian Zeller de farsa tràgica. I aquí rau la seva grandesa i la seva dificultat. Tracta un tema tan espinós com la pèrdua de la realitat degut a la vellesa. Ens col·loca en la perspectiva d'una ment confusa o, potser, confosa pels interessos dels que l'envolten, mai ho sabrem.

Sense ridiculitzar mai el caràcter principal, Andrés ens fa riure. Les situacions ambigües, moltes vegades contradictòries, les rèpliques mordaces, els personatges duplicats, canviants, i per sobre de tot el dubte de si el que realment passa és el que diu la família o és el que sent el pare, produeixen una de les obres més divertides, apassionants i profundes del teatre contemporani.

Moltes vegades s'acosta al drama, moltes a la comèdia i la majoria de les vegades a un inquietant "thriller" a l'estil Hitchcock.

Mai decau i quan creiem tenir una certesa, un revés inesperat, una imatge nova ens desconcerta i ens torna a atrapar. Gran i divertit teatre.

Naturalment és una obra escrita per a un actor. Comptar amb Héctor Alterio per al paper principal converteix aquest projecte en un somni per a qualsevol equip ja que el rigor, la intel·ligència, el dramatisme i el sentit de l'humor estan garantits.

MÉS INFORMACIÓ
Horari Taquilles:
De dimarts a diumenge, de 16.30 h. fins 1 h. abans de començar la funció.

RECOMANACIONS