fb

Filla del seu pare

Teatre Lliure de Montjuïc - Barcelona
 
 
130 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

La companyia d'Aleix Aguilà, Júlia Barceló, Pol López i Pau Vinyals presenta una versió actual de Hedda Gabler, que es va poder veure al Temporada Alta 2015. El primer ibsen de Pau Miró.

"És tan difícil saber el que volem i en canvi ho volem tot..."

"Hedda Gabler és una dona brillant que intenta encaixar en un clixé ben mediocre. Aquest esforç és devastador per a ella i per a tothom que l'envolta. De fet, ja coneixem la seva història, però Filla del seu pare és una altra cosa. Si bé l'essència del conflicte i gran part de la trama ens remeten a l'original d'Ibsen, Filla del seu pare és una reescriptura total del clàssic. Un exercici absolutament desacomplexat que ha fet l'Aleix Aguilà. Que no us distreguin els anacronismes. La seva mirada particular i actual permet apropar-nos d'una manera descarnada a un dels motors que defineixen la nostra contemporaneïtat: aquesta obsessió malaltissa per aparentar i realitzar-nos en els espais virtuals. Evidentment, aquest esforç és en va, la frustració i el buit existencial no desapareixen per molt que cliquem aquí i allà. Això es tradueix en solitud i en una perillosa voluntat autodestructiva en el cas de la Hedda. Voluntat que topa amb una mínima escletxa d'esperança: la llibertat individual (que no l'individualisme) com a únic antídot contra la grisor. I de tot això, l'Aleix n'ha fet un vodevil. Un vodevil que avança cap a l'abisme. Un vestit a mida per a la Júlia, en Pau i en Pol, la Companyia Solitària, per la qual sento una devoció especial. Per la seva singularitat, pel que arrisquen en cada muntatge i, sobretot, per la intel·ligència i el sentit de l'humor que destil·len els seus treballs". Pau Miró

MÉS INFORMACIÓ
Intèrprets:

Intèrprets Júlia Barceló / Pol López / Pau Vinyals

escenografia i vestuari Judit Colomer / il·luminació Lluís Robirola

producció executiva Júlia Molins

coproducció Companyia Solitària de Teatre i Temporada Alta - Festival de Tardor de Catalunya Girona/Salt

agraïments Teatre Nacional de Catalunya La Perla 29 Focus Club de Tir de Montjuïc Fabra i Coats Caterina Barjau Joanot Cortès i Pep ColomerHorari Taquilles:
Feiners de 18 a 21 h. Dissabtes, diumenges i festius, de 16 a 18 h. Els dies de preu reduït no s'aplica descompte

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació