3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Tast d'anxoves de l'Escala amb vins del Penedès
Tast d'anxoves de l'Escala amb vins del Penedès

Tast d'anxoves de l'Escala amb vins del Penedès

  • Avantatge permanent
  • ESPAI PENEDÈS BARCELONA - Barcelona
23€
19€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Aquesta proposta de maridatge de l'Espai Penedès BCN passa per una selecció vins i caves que han estat escollits perquè les seves varietats han mantingut en ells mateixos el record del terrer d'on provenen. Una terra que antigament estava coberta pel mar i que ha donat vins amb una mineralitat molt gran.

Aquest maridatge anirà acompanyat d'una selecció de les millors Anxoves de l'Escala, una vila pescadora de l'Empordà català.

L'anxova, com a producte gorumet, té una elaboració molt semblant a la del vi, gràcies a la tasca dels mestres anxovers, que és fonamental per garantir els paràmetres d'excel·lència, textura i sabor que defineixen l'Anxova de l'Escala. Seguint el procediment desenvolupat per l'experiència adquirida al llarg dels anys, el mestre anxover comença la seva labor seleccionant minuciosament el millor peix.

A partir d'aquest moment, supervisa el procés al que se sotmet cada peça que es col·loca als bidons on madurarà de manera natural durant un mínim de 6 mesos i fins a 2 anys. De cada pesquera, el mestre anxover defineix el punt òptim de confit per filetejar l'anxova garantint així la seva màxima qualitat.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

C/ Muntaner, 21
08011 - Barcelona

ESPAI PENEDÈS BARCELONA
C/ Muntaner, 21, 08011 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX