fb

Brunch entre vinyes

Cellers Carol Vallès - Subirats
Vins  /  Cellers
 
 
185 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Entre un esmorzar i un dinar, un brunch. I a més, amb productes KM0. Una combinació perfecte en un entorn privilegiat: les vinyes. A Cellers Carol Vallès t'ofereim la possibilitat de gaudir d'un fantàstic brunch Km0 entre vinyes combinat amb una visita guiada per tot el celler i les seves vinyes on podràs veure cada detall del procés d'elaboració artesanal dels nostres caves. La visita comença al lloc on s'inicia el llarg camí del Cava, amb un brunch d'embotits tradicionals a peu de vinya.

Aquesta activitat permet submergir-se en la història del Cava i en la cultura de la seva elaboració, i gaudir d'un esmorzar amb productes de la terra al costat de les espectaculars vinyes del celler.

 

L'activitat inclou:
1-
Visita guiada per les Caves i les vinyes.
2-Esmorzar amb embotits locals, pa de pagès amb tomàquet i oli Km0, rebosteria artesana i cafè.
3-Tast de dos caves dels Cellers Carol Vallès.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

MÉS INFORMACIÓ
Durada: 2h aprox.

Punts de Venda: WEB TR3SC

RECOMANACIONS
Eloisa
Eloisa
1 de de juliol del 2016 a les 12:35h
Una estona molt agradable

Gent molt acollidora, entranyable, divertida i professional amb la què passejes, aprens coses, passes una estona molt agradable. Hi ha tant bon rotllo que quan marxes fins i tot et despedeixes com a amics tant de la gent de casa, com dels desconeguts que han compartit l'experiència amb tú.

A més, el brunch era de molta qualitat i vam tastar molts dels seus caves, fins i tot el Millenium, el millor cava de l'any 2015!!

Ho recomano de totes totes!

Gemma
Gemma
27 de de juny del 2016 a les 13:32h
Brunch en molt bona companyia

Es molt recomenable, visita guiada per en Guillem Carol i en Nil, que es nota que viuen amb passió aquest petit Celler familiar on fan Cava produit artesanalment i molt ecològic.

Bones explicacions del proces i una mica de cultura general del mòn de la Enologia.

El Brunch (millor dir esmorzar de forquilla...jaja, més de la terra)  boníssim amb producte de la Comarca i menció Especial als Carquinyolis de Sant Quinti de Mediona i el Paté de Campanya amb aromes de Prèssecs del Subirats... i excel.lent cupatge de totes les varietats de raïm!!

Per repetir i dormir allà i acabar de coneixer la zona. Tenim una Petita Toscana a 40 minuts de casa i no la coneixem prou.