Curs d'expert en viticultura, enologia i tast de vins
- UB Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme - Barcelona
- SOCI
- SOCI PLUS
DESCRIPCIÓ
Aquest curs de Viticultura, enologia i tast permet al professional del vi adquirir, ampliar i/o actualitzar la seva formació en aspectes relacionat amb el tractament, elaboració i procés de tast ofert en modalitat semipresencial, al mateix temps que compta amb el suport de l'àmplia experiència i prestigi de la formació presencial en sommelieria del CETT.
En la temàtica d'aquest curs s'adquireixen els coneixements necessaris sobre viticultura, enologia i anàlisi sensorial de les diferents tipologies de vi. Per tant, l'objectiu és que l'alumnat incorpori, consolidi o actualitzi coneixements propis del perfil professional d'un Sommelier dins d'aquests àmbits afins al sector del vi.
Codi promocional: DTOTR3SC2016
INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
DATA
Aquesta proposta ja no està disponible
CATEGORIES
ADREÇA
Avinguda de Can Marce, 36-38
08035 - Barcelona
INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT
Matricula't a la web de l'escola amb el següent codi promocional: DTOTR3SC2016
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX