fb

Curs d'expert en viticultura, enologia i tast de vins

UB Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Aquest curs de Viticultura, enologia i tast permet al professional del vi adquirir, ampliar i/o actualitzar la seva formació en aspectes relacionat amb el tractament, elaboració i procés de tast ofert en modalitat semipresencial, al mateix temps que compta amb el suport de l'àmplia experiència i prestigi de la formació presencial en sommelieria del CETT.

En la temàtica d'aquest curs s'adquireixen els coneixements necessaris sobre viticultura, enologia i anàlisi sensorial de les diferents tipologies de vi. Per tant, l'objectiu és que l'alumnat incorpori, consolidi o actualitzi coneixements propis del perfil professional d'un Sommelier dins d'aquests àmbits afins al sector del vi.

 

Codi promocional: DTOTR3SC2016

CONDICIONS

Matricula't a la web de l'escola amb el següent codi promocional: DTOTR3SC2016

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació