fb

Curs de Sommelier semipresencial

UB Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme - Barcelona
 
 
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

El Curs de Sommelier semipresencial permet al professional del vi adquirir, ampliar i/o actualitzar la seva formació en aquest àmbit amb els avantatges del format semipresencial, al mateix temps que compta amb el suport de l'àmplia experiència i prestigi de la formació presencial en sommelieria del CETT.

Adquiriràs els coneixements necessaris sobre viticultura, enologia, anàlisi sensorial, geografia vinícola nacional, tecnologia de servei i vinificacions especials. L'objectiu d'aquest curs és que l'alumnat incorpori, consolidi o actualitzi coneixements propis del perfil professional d'un Sommelier o bé d'àmbits afins al sector del vi: enoturisme, logística i distribució de begudes, periodisme enològic, etc.

Al Curs de Sommelier semipresencial l'alumnat es beneficia, d'aquesta manera, del millor de les dues metodologies: en línia i presencial. Permet, d'una banda, que la teoria i gran part de les activitats es realitzin de forma virtual, emprant les eines digitals més innovadores i comptant amb el suport i el seguiment expert dels nostres docents de forma individualitzada i personalitzada. D'una altra banda, la part presencial permet consolidar els coneixements adquirits anteriorment realitzant-se de forma intensiva.

 

CODI PROMOCIONAL: DTOTR3SC2016

CONDICIONS

Matricula't a la web de l'escola amb el següent codi promocional: DTOTR3SC2016

MÉS INFORMACIÓ
Dates: Inici del curs: 13 d'octubre de 2016

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació