fb
Llibres: El món on visc, Estimades Zambrano i la nit de les criatures

Llibres: El món on visc, Estimades Zambrano i la nit de les criatures

 
 
132 visites
  • Disponible per a socis:
  • PREMIUM

Els 3 títols disponibles són:

EL MÓN ON VISC

Helen Keller va néixer en un poblet d'Alabama l'any 1880. Quan tenia un any i mig, va quedar sorda i cega a conseqüència d'unes febres. Aquest absolut aïllament la va convertir en un animaló perdut en una infinita foscor silenciosa, i va viure així fins que, quan tenia 7 anys, els seus pares li van trobar una educadora que, després de guanyar-se la seva confiança, li va abocar un gerro d'aigua a les mans i a continuació li va lletrejar al palmell la paraula aigua. Així va despertar-la de les tenebres.

ESTIMADES ZAMBRANO

La filòsofa María Zambrano i l'Araceli, germana i companya vital, mantenen en aquesta novel·la epistolar una relació que fa aflorar la seva memòria: la infantesa i la primera joventut plenes de promeses, alguns amors i molts desamors, l'efervescència del Madrid republicà i l'horror de la guerra que els va destruir els somnis, el dur periple per Europa i el Carib, la noblesa i la mesquinesa de la vocació filosòfica¿

LA NIT DE LES CRIATURES

Una provocadora i absorbent novel·la de la premi Nobel Toni Morrison, gairebé un tresor patrimonial als Estats Units, que retrata la complexitat d'uns individus amb arestes inassumibles, membres d'una societat que els convida a l'aïllament, a la incomprensió més profunda.
CONDICIONS

Disponible dins Regal Club

MÉS INFORMACIÓ
Editorial: Viena edicions, Edicions Saldonar i Ara Llibres

Punts de Venda: 902339033

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació