fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Llibres: En la jaula, La última salida y Pynchon

Llibres: En la jaula, La última salida y Pynchon

  • Fins al 31 de desembre
REGAL CLUB
Per a socis
  • PREMIUM
TRUCA AL
902 33 90 33

DESCRIPCIÓ

Els tres títols disponibles són:

EN LA JAULA

La gàbia a la qual al·ludeix el títol és l'oficina de correus en què una jove es troba confinada, despatxant segells i telegrames a l'elegant districte londinenc de Mayfair. Per al seu client, naturalment, la noia no té més sentiments que una bústia; però en els foscos textos dels seus telegrames ella és capaç d'endevinar terribles secrets i intimitats.

LA ÚLTIMA SALIDA

Ningú no podria imaginar què ha portat Ted a decidir treure's la vida. Però el timbre sona i a l'altre costat de la porta troba un desconegut que li fa una proposta difícil de rebutjar: un pla per evitar que la seva família pateixi davant les conseqüències d'un suïcidi. Ted accepta sense imaginar que això és només l'inici d'un joc macabre de manipulacions.

PYNCHON

Thomas Pynchon, autor d'El arco iris de la gravedad o V, és un dels noms més destacats de la ficció literària contemporània. En aquest volum, escriuen sobre ell i les seves novel·les autors amb perfils diferents que, atenent a diferents aspectes de la seva vida i la seva obra, componen un retrat collage de l'autor de la subhasta del lot 49.

FITXA TÈCNICA

Editorial: Alba Editorial, Destino i Base Editorial

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Fins al 31 de desembre

CATEGORIES

Regal Club    Pack de Llibres

ENTRADES

902339033

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Disponible dins Regal Club

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

COMPARTEIX

;