fb
Llibres: En la jaula, La última salida y Pynchon

Llibres: En la jaula, La última salida y Pynchon

 
 
271 visites
  • Disponible per a socis:
  • PREMIUM

Els tres títols disponibles són:

EN LA JAULA

La gàbia a la qual al·ludeix el títol és l'oficina de correus en què una jove es troba confinada, despatxant segells i telegrames a l'elegant districte londinenc de Mayfair. Per al seu client, naturalment, la noia no té més sentiments que una bústia; però en els foscos textos dels seus telegrames ella és capaç d'endevinar terribles secrets i intimitats.

LA ÚLTIMA SALIDA

Ningú no podria imaginar què ha portat Ted a decidir treure's la vida. Però el timbre sona i a l'altre costat de la porta troba un desconegut que li fa una proposta difícil de rebutjar: un pla per evitar que la seva família pateixi davant les conseqüències d'un suïcidi. Ted accepta sense imaginar que això és només l'inici d'un joc macabre de manipulacions.

PYNCHON

Thomas Pynchon, autor d'El arco iris de la gravedad o V, és un dels noms més destacats de la ficció literària contemporània. En aquest volum, escriuen sobre ell i les seves novel·les autors amb perfils diferents que, atenent a diferents aspectes de la seva vida i la seva obra, componen un retrat collage de l'autor de la subhasta del lot 49.

CONDICIONS

Disponible dins Regal Club

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Editorial: Alba Editorial, Destino i Base Editorial

Punts de Venda: 902339033

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació