fb
El bon lladre

El bon lladre

Teatre Romea - Barcelona
 
 
176 visites
  • Per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Escrita per Conor Mcpherson el 1994, El Bon lladre és potser el primer monòleg en el que l'autor troba la veu que posteriorment el convertirà en referent de la dramatúrgia no només britànica sinó mundial.

En el transcórrer de l'hora i deu minuts que dura el muntatge, Mcpherson ens posa en clau de road movie, monòleg interior o bé thriller per a teixir un relat sobre els tot sovint ambigus conceptes del bé i el mal. El protagonista del Bon lladre cerca la redempció en una, a moments tràgica i a moments còmica, però sempre entendridora fugida cap endavant. Amb gran audàcia, l'autor converteix un pinxo de baixa estofa, que acaba de sortir viu de miracle d'un tiroteig, en un cavaller medieval a la recerca d'un greal impossible i enamorat d'una damisel·la que, evidentment, acabarà significant la seva perdició.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Entrades a 9€: del 18 al 20 de novembre
Resta de funcions: 20% de dte

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Horari Taquilles:
De dimarts a diumenge, de 16.30 h. fins 1 h. abans de començar la funció.

RECOMANACIONS
Un poquito feo
Un poquito feo
19 de de novembre del 2016 a les 10:47h
Un monòleg sobre la màfia no glamourosa perfectament interpretat i dirigit

Impressionant monòleg a càrrec de Josep Julien. A piori, un sap que relata una història de mafiosos i visualitza els clàssics italoamericans sigui en versió El Padrino o Los Soprano. Doncs no, per començar, parlem d'Irlanda i d'un mafiós a qui la paraula li cau gran. Deixem-ho en un batusser que actua quan li manen i que ens explica la seva vida de segona.

Un relat digne de la millor novel·la negra clàssica, una direcció que es nota i una interpretació, perdoneu el tòpic, de recital. Que la sala no s'ompli és un crim a l'alçada del què allà s'hi explica.