fb

Cap de Ruc Experience: una experiència enoliterària al cor del Montsant

Celler Ronadelles - Cornudella De Montsant
 
 
205 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

UN AUTÈNTIC MARIDATGE DE VI I LITERATURA AL COR DEL MONTSANT

La novel·la 100 millions, baby!, de l'escriptora catalana Montse Solé, se situa a Cornudella de Montsant, al Celler Ronadelles.

El Montsant enamora pels seus vins i paisatges corprenedors, però també perquè és un indret ple d'energia... i d'històries! Històries com la de Ronadelles, un petit celler posat en funcionament ara fa vora quinze anys amb l'objectiu d'elaborar vins biodinàmics

El Celler Ronadelles d'aquest llibre és real, i la ficció narrativa ens parla de les vides de la família que regenta. Viu la història literària in situ, descobreix deliciosos vins i gaudeix d'un esplèndid cap de setmana al cor del Montsant.

 

PACK "CAP DE RUC EXPERIENCE"

El pack "Cap de Ruc Experience" us proposa un cap de setmana a la comarca del Priorat. Concretament, a Cornudella de Montsant, on coneixeràs de primera mà el Celler Ronadelles, acompanyats del bon vi i els paisatges encisadors que han inspirat l'escriptora Montse Solé.

El pack inclou:
- Visita a les vinyes i al Celler Ronadelles
- Dinar al restaurant La Serra
- Maridatge al restaurant La Serra
- Sopar, domir i esmorzar a la casa rural Cal Giral
- Regal del llibre 100 millions, baby!, de Montse Solé (1 llibre per parella)
- Regal de 2 ampolles de vi

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

L'oferta serà vigent tots els caps de setmana del 30 d'abril a l'11 de desembre de 2016.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Durada: 2 dies (tot el cap de setmana)

Programa:


DISSABTE

- A partir de les 11h: Passeig entre vinyes i visita al celler.
Passejarem per les vinyes i visitarem les sales de criança del celler fent especial incís en la sala Jaume Giral, a qui l'escriptora dedica dedica el capítol 'Celler Ronadelles" de 100 millions, baby baby!.

- Dinar-maridatge al restaurant 'La Serra", propietat de Celler Ronadelles.
Al restaurant us espera un autèntic plaer gastronòmic, un dinar complet de maridatge, en el qual tastareu i gaudireu dels vins que elabora elabora el Celler Ronadelles, acompanyats dels plats que més els realcen. Tota una experiència pels sentits sentits!

- A la tarda: Check-in a l'allotjament rural Cal Giral.
Podeu escollir entre 2 opcions d'allotjament.
Opció 1: al centre del poble, just en front de l'antiga església parroquial.
Opció 2: al carrer del Balç, un dels dels racons més tranquils de Cornadella de Montsant. L'entorn és espectacular, amb els penya-segats de la Gritella i Siurana just al davant.

- Nit: Sopar a l'allotjament rural.
I, després de sopar, us suggerim gaudir del silenci, passejar pels carrers, observar el cel estrellat i començar a llegir 100 millions, baby baby!, de Montse Solé (Ònix Editor).


DIUMENGE

- Esmorzar a Cal Giral.

- Visita al poble de Siurana.
Siurana va ser el darrer reducte musulmà de Catalunya, un paratge rodejat d'espectaculars parets de roca viva que han esdevingut un paradís per als escaladors/es. La seva visita és quasi obligada! Les històries de moriscos s'hi respiren per tot arreu, i hi traspua una mena de força antiga que es barreja amb els vins. Uns vins que enamoren pel seu caràcter càlid i enèrgic.Punts de Venda: Web TR3SC

RECOMANACIONS
Maria Montserrat
Maria Montserrat
2 de de novembre del 2016 a les 17:57h
Cap de Ruc Expirience

Molt contenta de participar en el projecte amb què el Celler Ronadelles vol potenciar l'enoturisme i la gastronomia de qualitat al Priorat. I és què dissabte 29 d'octubre vaig tenir la sort d'estrenar el nou restaurant que porta el xef Jordi Servalls, arribat de Shanghai, a Cornudella de Montsant, anomenat "Quatre Molins" . L'enòloga Eva es va cuidar del maridatge de cada plat amb els vins més adients i la decoració del local és fantàstica.