fb

Juanra Bonet i David Fernández: Dos

Club Capitol - Barcelona
 
 
332 visites
  • Disponible per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Què passa quan els actors arriben tard a la funció? Que els seus personatges han d'improvisar. Aquest és el punt de partida de DOS, un espectacle escrit, dirigit i ¿interpretat? per David Fernández i Juanra Bonet.

DOS vigilants jurats es veuen obligats a entretenir al públic mentre esperen els protagonistes. Gràcies a la seva nodrida agenda d'"artistes" l'espectador viatjarà al Pol Sud amb una expedició oblidada, entrarà en una comissaria d'altíssima seguretat, viurà un romanç gràcies al iceberg més famós de la història... i molt més.

Aquest espectacle és una declaració d'amor a "Faemino y Cansado", "Martes y Trece", "Los Morancos", "Les Luthiers", "Aterriza como puedas", "Monty Python"... És humor del segle XX al segle XXI.

CONDICIONS

En cas de descompte: marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Presentació:
Actors: Juanra Bonet i David Fernández
Durada: 80 min

Horari Taquilles: 2 h. abans de començar l'espectacle

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació