3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Petita Suite en 5 Moviments: Fusió de Vi i Art Visual

Petita Suite en 5 Moviments: Fusió de Vi i Art Visual

  • Divendres 15 d'abril
  • Espai Ocio Vital: Tours, Tapas and Friends - Barcelona
12€
9,6€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PETITA SUITE EN 5 MOVIMENTS: FUSIÓ DE VI I ART VISUAL

"Petita suite en cinc moviments per a les quatre estacions" és el resultat d'una col·laboració entre el celler Bernaví de Terra Alta i l'artista Javier Comas.

Neix de la inquietut de tres joves tècnics i apassionats de la vinya i del vi: Marco Bernava, Gino Bernava i Ruth Fullat Sisteré. El 2007 decideixen donar vida al projecte italo-català a la comarca tarragonina de la Terra Alta, apostant clarament per un caràcter personal i familiar. A partir d'aquí, s'inicia la reconversió i recuperació de les vinyes i la construcció del nou celler, acabat al 2011.

La finca Mas Vernet, amb una història que es remunta al 1694, està al nord de Vilalba dels Arcs, al llarg del Camí de Berrús que ens porta fins a la vall del riu Ebre: és aquí on BERNAVÍ cultiva les seves vinyes i exclusivament amb el seu raïm elabora vins de finca. Respecte per la terra, passió per la viticultura i per l'enologia respectuosa, originalitat com a sinònim de qualitat: aquests alguns dels principis del celler Bernaví.

Javier Comas és artista multidisciplinari, estudia filosofia, dansa clàssica i contemporània, i fotografia. Desenvelupant la seva creativitat en la imatge digital, actualment combina la seva activitat artistica amb el seu treball en el servei de Diagnòstic per Imatge a l'Hospital Universitario Fundación Alorcón de Madrid. D'aquí ve gairebé tota la seva inspiració. La seva obra està basada completament en radiografies no diagnosticables, aplicant tècniques de variats programes de disseny, comú denominador de la seva característica forma d'expressió.

En aquesta col·laboració, es fonen l'art de fer vi i l'art visual. L'artista plàstic es deixa inspirar per les sensacions que transmeten els cinc vins del celler terraltí i crea una col·lecció d'etiquetes amb un compte. Una procés intel·lectual i creatiu que porta en Javier a descriure cada vi amb composicions basades en radiografies i alhora fer una radiografia de cada vi. Presentant cada vi amb un tast guiat pels propietaris i enòlegs del celler, descubrirem el procés creatiu de la mà de l'artista i desvelarem l'ànima de cada ampolla i la imatge que la va inspirar.

Obrirem la caixa de la col·lecció i ens omplirem de sensacions!

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Web TR3SC

ADREÇA

Carrer del Pintor Fortuny, 10
08001 - Barcelona

Espai Ocio Vital: Tours, Tapas and Friends
Carrer del Pintor Fortuny, 10, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Aforament limitat.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX