fb

Vagas y maleantas

Teatre Tantarantana - Barcelona
 
 
735 visites
  • Per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
¿Serán declaradas vagas y maleantas todas las que de cualquier manera perturbaren con su conducta la paz social o pusieran en peligro la tranquilidad pública"

Benvinguts al Club Café Maravillas, café teatre de gran solera a la història de la ciutat. Potser heu sentit algunes xafarderies sobre el nostre local... Que cada deu anys mor una cantant del club perquè li cau un focus al cap, per exemple... Però millor no creure tot el que diu la gent, oi? Llegendes urbanes, contes de velles. Res. Millor seguin. Relaxin-se. Preparin-se. L'actuació d'aquesta nit no els deixarà indiferents...

Vagas y Maleantas és una obra de teatre amb actuacions musicals que reflexiona sobre el paper de les dones a la història i a la història del nostre país fent servir el símil de la dona com a corista -sempre un pas enrere del protagonisme, omplint buits i donant precisió o simplement com a objecte de decoració- per acabar llençant una proposta: què passa si la solista som totes? què passa sin cantem totes alhora, cadascuna amb el seu propi registre, amb la seva pròpia veu?

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Horari Taquilles: 1 h. 30 min. abans de començar l'espectacle

RECOMANACIONS
Un poquito feo
Un poquito feo
14 de de desembre del 2016 a les 00:10h
D'on més sortiries tararejant una jota?!

Interessant idea de partida: quatre coristes de diferents èpoques atrapades al llimb. Què hi fan allà? Una mena de redempció mitjançant el treball per haver intentat ser solistes i renunciar al seu paper secundari de repetir els “wa, wa ,wa”, “dubi, dubi”… de les cançons. A partir d’aquí, intenten alliberar-se fent un darrer concert.
La part musical funciona molt bé. No és fàcil conjugar “El ritmo de la noche” amb “Me gusta ser una zorra” i la jota-himne de “Vagas y maleantas” i la companyia se’n surt amb escreix. I tant de bé com funciona aquesta part posa més en evidència que l’altra (la seriosa, la dels bucles, la del treball voluntari) trenca el ritme i es fa una mica llarga.
Crec que seria una aposta més interessant deixar-se anar i explotar del tot aquesta vena musical i còmica que tant bé saben interpretar, on destaca Cinta Moreno i la direcció musical de Cristina Martínez.