3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Testimoni de càrrec
Testimoni de càrrec
Testimoni de càrrec
Testimoni de càrrec

Testimoni de càrrec

  • Teatre del Raval - Barcelona
22€
14€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Leonard Vole, un home jove i atractiu, és acusat de l'assassinat de la senyora French, una rica anciana amb qui mantenia una relació amistosa. El presumpte mòbil del crim és la possibilitat d'heretar els béns de la difunta. Tot i que les proves en contra seva són aclaparadores, Sir Wilfrid Roberts, un prestigiós advocat criminalista que acaba de patir un atac de cor, es fa càrrec de la seva defensa.

Testimoni de càrrec (títol original en anglès Witness for the Prosecution) és una pel·lícula de Billy Wilder, estrenada el 1957 i protagonitzada per Charles Laughton, Marlene Dietrich i Tyrone Power. És l'adaptació de l'obra teatral d'Agatha Christie estrenada el 1953.

SOBRE L'ESPECTACLE
Tot seguint la línea iniciada amb la posada en escena de ¿Dotze homes sense pietat" de Reginald Rose sota la direcció d'Empar López en la temporada 2011-2012 i en reposició la temporada següent degut al gran èxit de crítica i públic, el Teatre del Raval vol tornar a adaptar un clàssic de la cinematografia dels anys 50, ¿Testimoni de càrrec", dirigida per Pepa Calvo, amb l'atractiu que ofereix el gènere de suspens ambientat a un tribunal de justícia, en aquest cas amb la signatura de la reina de suspens, Agatha Christie.

Aquesta obra té un al·licient afegit, doncs el jurat estarà format per espectadors que vulguin participar en l'espectacle. L'espectador podrà ser actor per un dia i podrà gaudir de l'emoció de participar en un espectacle professional i de viure i veure l'obra des de l'interior. Trenca també la quarta paret, per a que l'escenari i la sala formin un únic espai.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

C/Sant Antoni Abat, 12
08001 - Barcelona

Teatre del Raval
C/Sant Antoni Abat, 12 , 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Sessions de divendres a 14€ i les de dissabte i diumenge a 18€.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX