fb

mNACTEC (Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya)

mNACTEC - Terrassa
 
 
824 visites
  • Disponible per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM

El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) té com a finalitat conservar els béns mobles tècnics del país, tot formant col·leccions i fomentar el coneixement, l'estudi i la preservació del patrimoni industrial construït, fomentar el coneixement de la ciència i de la tècnica actual, fer conèixer el procés de la industrialització i la capacitat d'innovació del país amb la finalitat de participar activament en el desenvolupament d'una cultura científica i vertebrar la nostra museologia científica i tècnica.

Està ubicat a la ciutat de Terrassa, en el Vapor Aymerich, Amat i Jover, una antiga fàbrica tèxtil d'estil modernista construïda entre els anys 1907 i 1909 per l'arquitecte Lluís Muncunill i que actualment està considerada com una de les edificacions industrials més belles d'Europa.

Destaca la varietat de continguts de les seves exposicions, que van des de les propostes més historicistes sobre la revolució industrial, la del transport o la de la comunicació a les més científiques i innovadores, sobre el CERN, l'energia solar, etc.. I no et perdis les visites teatralitzades a les exposicions o les activitats familiars del diumenge, són gratuïtes!

CONDICIONS

Taquilles

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Horari:
De dimarts a divendres: de 9.00 a 18.00h
Dissabtes, diumenges i festius: de 10.00 a 14.30h
Dilluns: tancat

Punts de Venda: Taquilles

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació