fb

MNACTEC (Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya)

mNACTEC - Terrassa
 
 
848 visites
  • Disponible per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Situat en un impressionant edifici industrial modernista de Terrassa, el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya proposa un interessant recorregut pel patrimoni industrial, científic i tècnic d'una forma amena. El Museu combina una col·lecció excepcional d'objectes relacionats amb el passat industrial i uns espais expositius atractius i adaptats al públic familiar.

L'exposició més emblemàtica del Museu és ''La fàbrica tèxtil", que mostra als visitants el procés productiu de la llana a través dels espais de l'antiga fàbrica Vapor Aymerich, Amat i Jover, construïda l'any 1907 per l'arquitecte Lluís Muncunill, i que actualment és la seu del Museu. La visita inclou les antigues carboneres, les calderes, la xemeneia, la sala de la màquina de vapor i tota la maquinària industrial relacionada amb la fabricació de teixits.

En els 11.000 metres quadrats de l'antiga nau industrial, el mNACTEC presenta també una col·lecció sorprenent de vehicles antics, l'exposició ''Viva Montesa" dedicada a la històrica marca de motocicletes catalana, un recorregut per la història de l'ordinador, la mostra ¿Enérgeia" sobre les diferents fonts d'energia i una exposició sobre el cos humà adreçada als més petits.

CONDICIONS

Taquilles

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Horari:

Horari d'hivern: De dimarts a divendres, de 9h a 18h Dissabtes, de 10h 14.30h i de 16.30h a 20.30h Diumenges i festius, de 10h a 14.30h

Horari d'estiu (juliol i agost): De dimarts a diumenge de 10 a 14.30h.

Dilluns tancatPunts de Venda: Taquilles

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació