fb

Hiscat: Ruta el Modernisme a Barcelona

Hotel Casa Fuster, Passeig de Gràcia, 132 - Barcelona
 
 
2137 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Un recorregut pels principals espais de Barcelona on el modernisme va esdevenir un símbol d'identitat de Catalunya des de finals del segle XIX fins a principis del XX. Coneix quines van ser les seves característiques, els seus arquitectes més distingits, els principals mecenes i sobre tot les obres arquitectòniques que van donar a la ciutat la fama actual, a més d'alguna que altra sorpresa.

A partir del mes de setembre finalitzem la ruta a El Nacional, espai gastronòmic situat a l'interior d'un edifici modernista de finals del segle XIX reformat recentment per l'interiorista Lázaro Rosa-Violán, amb una decoració inspirada en la Barcelona dels anys 30 i 40 del segle passat.

Per aquesta raó us oferim la possibilitat, per un preu total de 15 €, de finalitzar la ruta guiada per la Barcelona modernista assaborint una consumició que inclou vermut, patates i olives a l'interior d' El Nacional, un dels espais més 'modernistes' i sorprenents del Passeig de Gràcia.
CONDICIONS

Entrades limitades.
"Ruta de carrer. Recorregut pel Passeig de Gràcia. Punt de finalització de la ruta: Cr. Fontanella."

MÉS INFORMACIÓ
Any: 2016

Dates: Consulta la programació

Horari: Consulta els horaris

Punts de Venda:
Reserva les teves entrades a través del web del TR3SC

RECOMANACIONS
Ingrid
Ingrid
25 de de juliol del 2016 a les 16:29h
Fantàstica

Ruta molt recomanable. És amena i interessant. Va passar el temps volant! En Jordi, el guia, és amable i competent. Fa les explicacions amb entusiasme, i això s'encomana.

Eugenia Marta
Eugenia Marta
27 de d'abril del 2016 a les 00:10h
MOLT RECOMANABLE!!1

Ser de la teva ciutat i que se't pasin desapercegudes certes coses tant valuoses com vam veure aquest dia a la ruta que ja han deixat de ser cotidiones a ser incorporades al teu coneixement i valorar-les com a tal!!

I el guia que es diu Jordi va ser molt lúdic i amé.