fb

Els homes són de Mart i les dones de Venus

Club Capitol - Barcelona
 
 
7907 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
A menys que no hàgiu viscut aquests darrers anys en una cova, segur que d'una manera o altra haureu sentit parlar del best-seller de John Gray ¿Els homes són de Mart i les dones de Venus", o fins i tot us trobeu entre els 50 milions de persones que l'han llegit. Ara ens arriba al Teatre Poliorama de Barcelona l'adaptació teatral d'aquest llibre d'autoajuda, una obra igual d'instructiva i ara, a més a més, hilarant, sobre les relacions entre marcians i venusianes¿

Quin home no s'ha preguntat algun cop per què la seva dona té necessitat 365 dies l'any de passar hores al telèfon parlant amb la seva mare, fins i tot els dies que acaba d'estar amb ella? Quina dona no s'ha sentit decebuda pel seu marit perquè no li diu ¿t'estimo" 20 cops al dia? Hem d'entendre que hi ha una raó: ¿l'altre" no funciona com nosaltres, ell/ella vénen d'un altre planeta!

Afortunadament tot té solució, i la podreu trobar, al mateix temps que passeu una estona divertidíssima, en aquest espectacle amb un omnipresent Jordi Martínez.
CONDICIONS

Entrades a 16€: funcions dels dies 3 i 4, del 7 al 10, 14, 15, 21 i 22 de setembre
Entrades a 18€: funcions del 16 al 18 i del 23 al 25 de setembre

Marca la promoció, identifica't com a soci i valida que les dades siguin correctes. Torna a marcar les localitats on vols aplicar el descompte i revisa que el preu sigui el promocionat. No es farà cap devolució si no es segueix el procés. Ja pots continuar amb el procés de compra!

MÉS INFORMACIÓ
Any: 2016

Autor: Paul Dewandre. Adaptació de Paco Mir

Director: Edu Pericas

Intèrprets:
Jordi Díaz

Horari Taquilles: 2 h. abans de començar l¿espectacle

RECOMANACIONS
Josué
Josué
13 de d'octubre del 2016 a les 12:36h
Estereotipos y poco más

La gracia de estos monologos es que te seintas identificado con las situaciones que se relatan. Esto no nos ocurrió ni a mi pareja ni a mi en ningún momento. Es una obra totalmente basada en estereotipos de otra época.