fb

La Puntual

La Puntual - Barcelona Ciutat
 
 
5693 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Consulta la programació de la temporada clicant: AQUÍ

La Puntual obre les portes al públic per primer cop durant les festes de la Mercè 2005, com a espai escènic que es dedica a oferir una programació estable de putxinel·lis.

Des de 1986, el local que actualment acull La Puntual ha vist com es creen espectacles de putxinel·lis i es construeixen els seus protagonistes: els titelles, les marionetes i les ombres xinesques, ja que de d'aleshores la companyia de marionetes La Fanfarra hi tenia el seu taller.

A més a més, La Puntual es troba en el barri de la Ribera, on ja a finals del segle XIX i principis del XX es representaven nombrosos espectacles de titelles a les cafeteries i tavernes dels seus carrers.

El nom de "La Puntual" el debem a Santiago Rusiñol, emblemàtic artista català nascut a la cantonada del Carrer Allada Vermell i el Carrer de la Princesa, molt a prop d'aquest petit teatre de putxinel·lis. Rusiñol, artista destacat del modernisme de Barcelona, va escriure "L'Auca del Senyor Esteve", una obra clàssica del teatre costumbrista, l'acció de la qual es desenvolupa en una casa de vetes-i-fils del barri de la Ribera anomenada La Puntual.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Us recomanem que reserveu les vostres entrades a través de correu electrònic: contact@lapuntual.info o trucant al telèfon 639 305 353 (per reservar entrades pel mateix dia de l'espectacle cal que truqueu per telèfon).

Descompte aplicables també a taquilles del recinte (promoció limitada a l'aforament de la sala)

Consulta la programació de la temporada clicant: AQUÍ

MÉS INFORMACIÓ
Presentació: Familiar

Programa:
Consulta la programació de la temporada clicant: AQUÍ

Horari Taquilles: 1 h. abans de començar l¿espectacle

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació