fb

Materiabcn: Ruta nocturna del Rei al Call

Plaça del Rei - Barcelona
 
 
1386 visites
  • Per a socis:
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Les nits dels divendres són per gaudir de la Barcelona nocturna! Us proposem fer una ruta guiada pel barri gòtic entre llums i ombres, pels carrerons abandonats pels turistes, per les placetes que ens transporten a època medieval. Una ruta que començarem a la plaça del Rei parlant del Palau Reial Major i la Corona d'Aragó, passejarem al voltant de la Catedral i arribarem al Call, el barri jueu de Barcelona.

Descobrir el Call és endinsar-se als racons més amagats del barri gòtic, és recuperar històries de llegendes i tragèdies, és tornar a la Barcelona medieval, no us ho perdeu!

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Punt de trobada: Plaça del Rei

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Dates: Consulta el calendari

Horari: A les 19h

Punts de Venda: Web del TR3SC

RECOMANACIONS
Alba
Alba
22 de de novembre del 2016 a les 09:39h
Molt interessant

Una ruta molt interessant per una zona tan coneguda com desconeguda de la ciutat. Estic cansada de passejar pels carrers de la ruta, però vaig tenir la impressió que en realitat mai els havia vist abans. Vam descobrir un munt d'anècdotes i perles de la ciutat que desconeixia. A més, la ruta està enfocada històricament i la guia era una historiadora. No és una ruta de llegendes, és realment una ruta històricament molt ben documentada. Molt recomanable!